ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط كامپيوتر با avr
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من با ميكرو avr و زبان c و كامپايلر كدويژن كار مي كنم.
از دوستان تقاضا دارم در رابطه با ارسال اطلاعات مثلا يك كلمه از طريق برنامه ويژوآل بيسيك به ميكرو و نمايش آن روي lcd مرا راهنمايي كنند.
لازم بذكر است من اين كار را بين 2 ميكرو انجام مي دهم .
ولي وقتي از كامپيوتر مي خواهم ارسال كنم با اعدادي مبهم و نامفهوم مواجه مي شوم.
سلام دوست عزیز
برای ارسال اطلاعات باید باود ریت برنامه با باود ریت میکروت یکی باشه
در ضمن اگه تو برنامه بنویسی کریستال هشت مگا هنوز هشت مگا نشده چون سرعت میکرو ها به صورت دستی هم باید در قسمت فیوز بیت ها اعمال بشه. اگر تنظیمات میکروت درست بود . ابتدا با terminal بسکام یا hayper teminal windows میکروتو چک کن اگه جواب گرفتی اون وقت می تونی از کامپوننت mscom6 برای ارسال اطلاعات استفاده کنی.با آرزوی موفقیت.
سلام
ممکنه برنامه مشکل داشته باشه ، اگه میتونی برنامه میکرو و ویژوال رو بذار
(۲۰-مهر-۱۳۸۷, ۱۰:۴۱:۲۱)1nafar نوشته است: [ -> ]سلام
ممکنه برنامه مشکل داشته باشه ، اگه میتونی برنامه میکرو و ویژوال رو بذار

با سلام به شما دوستان عزیز و تشکر از اینکه زحمت پاسخگویی را به خودتان دادید.
من 2 نمونه برنامه با کدویژن نوشتم :
برنامه serial1 مربوط می شه به ارسال یک کلمه بین 2 میکرو و برنامه serial2 مربوط می شه به ارسال یک متغیر عددی که مدام در حال تغییر است بین 2 میکرو. که این دو برنامه بخوبی کار می کنند.
در مورد فیوز بیتهایی که مربوط به کریستال داخلی می شوند تیک cksel0 و 1و3 را می زنم و cksel2 را بدون تیک رها می کنم. همچنین این کار را با استفاده از کریستال خارجی هم انجام داده ام ولی جوابی نگرفتم.
در مورد تنظیمات قسمت usart تا جایی که می دونم فکر می کنم درست انجام دادم. مثلا تنظیم باودریت دو میکرو یا میرو با کامپیوتر که باید با هم برابر باشند.
اما مشکل فقط در مورد ارسال یا در یافت اطلاعات از کامپیوتر .
من این کار را با برنامه ویژوآل بیسیک انجام دادم . بعنوان مثال من حرف a می فرستم و در میرو تنها یک عدد در یافت می کنم که مقدار آن هم در قبال ارسالهای مختلف تغییری نمی کند .
همچنین با قسمت ترمینال خود کدویژن هم تست کردم و شرایط به همین ترتیب بود .
لذا ازدوستان تقاضا دارم در صورت امکان نمونه یه برنامه عملی ساده برای دریافت یک کاراکتر مثل حرف a از کامپیوتر با برنامه ویژوآل بیسیک را قرار دهند.
ضمنا فایلserial2 , serial1 را با فرمت zip می باشد.
اگر لازم بود نمونه برنامه vb را قرار می دهم.
با تشکر: amir_abit
سلام دوست عزیز.

شما برای گرفتن اطلاعات از تابع scan استفاده کن.
در ضمن بادرید هر دو میکرو باید مثل هم و با کمترین خطا باشه. (از کریستال 11.0593 استفاده کن.)

یکی دو روز دیگه یه مثال برات می ذارم.
(۲۲-مهر-۱۳۸۷, ۱۲:۱۱:۵۴)iman-63 نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز.

شما برای گرفتن اطلاعات از تابع scan استفاده کن.
در ضمن بادرید هر دو میکرو باید مثل هم و با کمترین خطا باشه. (از کریستال 11.0593 استفاده کن.)

یکی دو روز دیگه یه مثال برات می ذارم.

با سلام به دوستان و ایمان عزیز
من موردی که گفتید را بررسی می کنم و خبرشو اعلام می کنم. همچنین ممنون می شم که حتما دوستان یک نمونه مثال عملی با کدویژن و ویژوآل بیسیک را قرار بدهند. ضمنا یادآوری می کنم مشکل در برقراری ارتباط کامپیوتر با میکرو میباشد.
متشکرم : amir_abit
با سلام به دوستان عزیز
قبل از هر چیز باید از دوست خوبم iman_63 تشکر کنم .
مشکل در ارتباط کامپیوتر با میکرو به کمک کریستال 7.3728MZ بر طرف شد.
بر خلاف تصوری که داشتم وجود کریستالهایی که خطای Baud Rate را به صفر می رسانند در ارتباط با کامپیوتر بسیار ضروری می باشند.
از این رو لیست این کریستالها را خدمت دوستان عرض می کنم :
1.8432-3.6864-7.3728-11.0592-14.7456

موفق و پیروز باشید: amir_abit
سلام امیر
میشه سخت افزار و نرم افزار تو واسه دانلود بزاری
من بجای مکس232 از اس تی 232 استفاده می کنم اشکال داره
مرسی
بای
آخرین ارسال این تاپیک
24 مهر 87