با سلام
ممنون از اين همه راهنماي هاتون كه واقعا 20 هستن
حالا ميخوام اين آموزش PDF رو از سايت پارسيكس دانلود كنم كه موفق نميشم !
يه جاي ديگه اين فايل رو سراغ ندارين؟
من دارم ولي حجمش خياي زياده ( 7 مگه . ) ( نمي تونم بذارم )
مطمئني نمي شه دانلود كرد كه خوب به مديرش خبر بده .
مرسي عزيز
امشب درست شده بود . دانلود كردم .
آقا ما این لینوکس mint رو گرفتیم (kde) ، ولی با کارت گرافیک اینتل گویا کار نمی کنه .
اصلا نمی تونم حتی live ش رو ببینم ! چه برسه به install ، کسی تا حالا به مشکل من برخورده ؟
اطلاعات کار گرافیک :
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
GMA 4500MHD
* لازم به ذکر که ubuntu هم نتونستم بیارم بالا ...
اگه مشكل قبل از نصب هست خوب ميتونيد وقتي داخل بوت شدي اول يه كلمه دلخو اه مثلا abc رو بنويس و اينتر كن بعدش text رو بنويس و اينتر كن
اين طوري شما تو يه محيط كه فقط بايد با كيبورد كار كني ميتوني نصب كني كه مشكل گرافيك هم نخواهيد داشت!
اكثر لينوكس ها مثل پارسيكس موقع بالا اومدن يه سوال در مورد اينكه با چي بيان بالا مي پرسه كه شما بايد 'گزينه safe video mode و يا اسمي شبيه اين رو انتخاب كنيد .
به حق چیزای نشنیده
mint از کی تاحالا kde شده؟
معمولا اینتل رو خوب می شناسه اینی که داری لپ تاپه؟
معمولا اگه نشناسه اینقدر هم فجیع نیست که هیچی نبینی از کدوم ورژن استفاده می کنی
امکان اینکه داریور رو اتوماتیک نصب کنه از روی اینترنت هست ولی اول باید یه چیزی ببینی
و اگه توی لایو نمی شناسه به صورت text هم نصب نکن چون بازم نخواهد شناخت
و اما راه حل :
یه ۱۰ روز دندون سر جیگر بزاری ubuntu 8.10 ریلیز می شه (جشن اصفهانش کتابخانه شهرداری خواهد بود) اونو بگیر معمولا کارت گرافیک های جدید رو پشتیبانی خواهد کرد
(۲۸-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۱۱:۱۹)amirjan نوشته است: [ -> ]آقا ما این لینوکس mint رو گرفتیم (kde) ، ولی با کارت گرافیک اینتل گویا کار نمی کنه .
اصلا نمی تونم حتی live ش رو ببینم ! چه برسه به install ، کسی تا حالا به مشکل من برخورده ؟
اطلاعات کار گرافیک :
Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family
GMA 4500MHD
* لازم به ذکر که ubuntu هم نتونستم بیارم بالا ...
والا این kde توی سایت خودش بود ، اینجا -> linuxmint.com/download.php
لینک دقیقش اینه :
http://ftp.heanet.ie/pub/linuxmint.com/s...-5-KDE.iso
رایتش کردم رو dvd ، وقتی میزارم ، اون صفحه لودینگ خود mint میاد ، اون یارو بیل بیلکِ (!) اینور اونور میشه ، بعد مرحله بعد که میاد یه دور از اول تا آخر پر بشه ، یه ذره میره ، بعد یکهو (!)صفحه سیاه میشه ، بعد یه کم صبر میکنی ، صفحه سیاه میشه !! بعد از یه مدت دوباره سفید میشه و همین طوری میمونه !
(توضیح تخصصی رو حال کردی ؟! ... بیل بیلک ... یکهو ...)
اینایی که گفتم همه روی لپ تاپ سونی اتفاق میفته.
روی سیستم خودم که کارت گرافیکش geforce همه چیز حله ... قشنگ کار می کنه ...
؟؟
راه خاصی ندارم مدل لپتاپ رو با mint سرچ کن احتمالا بقیه هم این مشکل رو دارن شاید راه حلی داشته باشه
ولی صبر کن ۸.۱۰ بیاد
(۳۰-مهر-۱۳۸۷, ۲۱:۴۷:۳۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]راه خاصی ندارم مدل لپتاپ رو با mint سرچ کن احتمالا بقیه هم این مشکل رو دارن شاید راه حلی داشته باشه
ولی صبر کن ۸.۱۰ بیاد
این اوبونتو 8.10 هم آمد و ما دانلود کردیم و تست کردیم ولی این درست نشد که نشد ... دقیقا همون اتفاقات قبلی ، یعنی قشنگ صدای اول لود شدن اوبونتو هم میادا ولی تصویر بی تصویر ، فقط یه صفحه که هی سفید میشه و آروم آروم سیاه میشه ....
دقیقا مدل لپ تاپ رو بگو با مدل کارت گرافیک رو بعیده که در این حد نشناسه