۲۳-آبان-۱۳۸۷, ۲۳:۲۸:۵۹
۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۱۰:۴۵
از لینک زیر نرم افزار رو دانلود کن و با ultra iso بازش کن
از کلون،الکل و... قویتره
http://www.haares.com/dL/Pregap 0.1.3.rar
اگه خطا گرفت دستی وارد کن (یه کلام برو تو سایت حارس قسمت دانلود اونجا دانلودش کن)
از کلون،الکل و... قویتره
http://www.haares.com/dL/Pregap 0.1.3.rar
اگه خطا گرفت دستی وارد کن (یه کلام برو تو سایت حارس قسمت دانلود اونجا دانلودش کن)
۲۳-فروردین-۱۳۸۸, ۲۱:۰۹:۵۸
سلام
بهترین نرم افزار ایمیج گیری Blindwrite Suite هست و بهترین درایو مجاز هم MakBit Virtual CD-DVD
حالا من یه دونه سوال دارم :
من چه جوری میتونم یه قسمت از ایمج رو حذف کنم ، من از یه cd نرم افزار یه ایمیج گرفتم وقتی این ایمیج رو بادرایو مجازی باز میکنم بازم امکان کپی کردن قسمتی از فایل ها وجود نداره ، ایا نرم افزار خاصی برای این کار هست ؟
بهترین نرم افزار ایمیج گیری Blindwrite Suite هست و بهترین درایو مجاز هم MakBit Virtual CD-DVD
حالا من یه دونه سوال دارم :
من چه جوری میتونم یه قسمت از ایمج رو حذف کنم ، من از یه cd نرم افزار یه ایمیج گرفتم وقتی این ایمیج رو بادرایو مجازی باز میکنم بازم امکان کپی کردن قسمتی از فایل ها وجود نداره ، ایا نرم افزار خاصی برای این کار هست ؟
۲۴-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۵۳:۳۲
می تونید از ISOBUSTER برای کپی کردن فایلها استفاده کنید
۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۴۱:۵۸
(۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۰۸:۵۸:۵۷)lord_viper نوشته است: [ -> ]اگه بتومی کلون ورژن2 یا 3 رو گیر بیاری احتمالا میتونی ازش ایمیج بگیری و رایت کنی
کلون 4 یا 5 چون خیلی پیشرفته شدن قفلهای جدید اونها رو شناسایی میکنند تا مانع از کپی خودشون بشن
دوستمون درست ميگه
من هر سي دي كه نتونستم رايت كنم سراغ ورژن 3 رفتم و جواب گرفتم
۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۳۵:۴۲
(۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۲۴:۲۱)Di Di نوشته است: [ -> ]اين نوع قفل رو فقط يه شركت خاص تو تهران مي تونه توليد كنه و از اونجائي كه سي دي ها رو به نوعي با چاپ مستقيم روي
سيليكون سي دي تكثير مي كنه ، فايل قفل رو به هيچ وجه نمي شه با سي دي رام خوندش. جز محالاته!!
تنها راه براي عبور از اين نوع قفل پچ كردن فايل اجرائي برنامه است.
سلام
این شرکت ریز موج نیست؟
اصولا قفل های سخت افزاری رو هم به همین شکل نصب میکنن
که ما به شکل خطهای نازک رو سطح دی وی دی یا سی دی میبینیم؟
۱۸-شهریور-۱۳۸۹, ۱۰:۳۸:۴۸
دوست عزیز می تونی قفل تو به این ایمیل بفرستی تا واست کرک کنه
خود فایل قفل ت واسش بفرست
واسه من که زیاد کرک کرده
blackvirus_2006@yahoo.com
خود فایل قفل ت واسش بفرست
واسه من که زیاد کرک کرده
blackvirus_2006@yahoo.com
۲۹-شهریور-۱۳۸۹, ۱۳:۱۴:۰۶
این قفل از مزخرفترین قفلهاست و سر 5 دقیقه میشه ترتیبشو داد
قفلش شبیهه قفل نگهبانه
که من این قفل رو همینطور تمام ورژنای نگهبان روپچ کردم
در ضمن برنامه Blind Read باVSO Blindwrite Suite زمین تا اسمون فرق میکنه و توی نت هم پیدا نمیشه ولی من دارمش
قفلش شبیهه قفل نگهبانه
که من این قفل رو همینطور تمام ورژنای نگهبان روپچ کردم
در ضمن برنامه Blind Read باVSO Blindwrite Suite زمین تا اسمون فرق میکنه و توی نت هم پیدا نمیشه ولی من دارمش
۰۱-آذر-۱۳۸۹, ۱۸:۲۷:۵۸
فایل اجرایی اصلیشو آپلود کن و یا setup برنامه رو !!!؟؟؟
۱۱-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۳۰:۴۲
یکی از مشکلاتی که در هنگام ایمیج گرفتن پیش میاد این هست که به خاطر حجم ظاهری فایل که خیلی زیاد هست ، برنامه تلاش میکنه تمام اون را بخونه و چون نمیتونه و سعی هم داره که حتما به هر ترتیبی شده اون را بخونه برنامه ایمیج گیری روی یک درصد خاصی متوقف میشه(هنگ میکنه).
روشی که میخوام بگم را خودم تست کردم و یکی از این قفلها را رد کردم.
من با نرم افزار های BlindWrite و کلون تلاش کردم که ازشون ایمیج بگیرم که متاسفانه روی 95 درصد (بالای 90 درصد) می ایستاد و دیگه حرکت نمیکرد. گذاشتم تا مدتی از زمان ایمیج گرفتن بره(مثلا نیم ساعت) بعد برنامه را به حالت غیر معمول میبندم. مثلا میشه برق سیستم را قطع کرد!! (که البته این کار مکنه باعث صدمه زدن به سیستم بشه) و یا میشه برنامه ایمیج گیری را KillProcces کنی.
اینجوری فایل ایمیجت تا جایی که کپی شده بود میمونه و حذف نمیشه.
حالا ایمیج را بر روی سی دی رایت کن.
در بعضی از موارد هم ممکنه اون باقیمانده اطلاعات که درون ایمیج نبوده از اطلاعات مهم سی دی بوده باشه و سی دی اجرا نشه. ولی امتحانش ضرر نداره..
در یکی از موارد فایل AutoRun سی دی را حجیم کرده بودن و آخر روی سی دی نهایی نیومد که چون فایل Autorun اون چیز مهم و خاصی نداشت خودم یک AutoRun براش ساختم و گذاشتم توی سی دی نهایی :دی ..
روی این سی دی تست کن بین چی میشه...
روشی که میخوام بگم را خودم تست کردم و یکی از این قفلها را رد کردم.
من با نرم افزار های BlindWrite و کلون تلاش کردم که ازشون ایمیج بگیرم که متاسفانه روی 95 درصد (بالای 90 درصد) می ایستاد و دیگه حرکت نمیکرد. گذاشتم تا مدتی از زمان ایمیج گرفتن بره(مثلا نیم ساعت) بعد برنامه را به حالت غیر معمول میبندم. مثلا میشه برق سیستم را قطع کرد!! (که البته این کار مکنه باعث صدمه زدن به سیستم بشه) و یا میشه برنامه ایمیج گیری را KillProcces کنی.
اینجوری فایل ایمیجت تا جایی که کپی شده بود میمونه و حذف نمیشه.
حالا ایمیج را بر روی سی دی رایت کن.
در بعضی از موارد هم ممکنه اون باقیمانده اطلاعات که درون ایمیج نبوده از اطلاعات مهم سی دی بوده باشه و سی دی اجرا نشه. ولی امتحانش ضرر نداره..
در یکی از موارد فایل AutoRun سی دی را حجیم کرده بودن و آخر روی سی دی نهایی نیومد که چون فایل Autorun اون چیز مهم و خاصی نداشت خودم یک AutoRun براش ساختم و گذاشتم توی سی دی نهایی :دی ..
روی این سی دی تست کن بین چی میشه...
۱۲-بهمن-۱۳۸۹, ۰۲:۲۱:۰۰
نقل قول: مثلا میشه برق سیستم را قطع کرد!! (که البته این کار مکنه باعث صدمه زدن به سیستم بشه) و یا میشه برنامه ایمیج گیری را KillProcces کنی.دوست عزيز
بعد از زدن Cancel در CloneCD ازتون در مود حذف كردن Image سوال مي پرسه و نيازي يه اين كارها نيست! در ضمن براي
اين موارد بهتره از BlindRead يا Alchol120%استفاده كنيد.