ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کسی تاحالا با والوا یا شیرهای الکتریکی کارکرده؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
--------------------------------------------------------------------------------

کسی تاحالا با والوا یا شیرهای الکتریکی کارکرده؟؟؟میدونید چطور میشه برای بازوبسته کردنشون با codevision برنامه نوشت؟؟؟؟؟فوری
سلام من قبلا چندتا شير الكترونيكي (dc24v) رو با ميكرو راه اندازي كردم.
چيز خاصي نداره . خروجي ميكرو رو به يه ترانزيستور قدرت مثل bd243 وصل مي كني و هر كدوم از پورتهاي ميكرو رو كه خواستي به اون وصل مي كني و دستور يك يا صفر شدن براي اون پورت مي نويسي.
سلام من قبلا چندتا شير الكترونيكي (dc24v) رو با ميكرو راه اندازي كردم.
چيز خاصي نداره . خروجي ميكرو رو به يه ترانزيستور قدرت مثل bd243 وصل مي كني و هر كدوم از پورتهاي ميكرو رو كه خواستي به اون وصل مي كني و دستور يك يا صفر شدن براي اون پورت مي نويسي.
مهندس شما رله رو چجوری فرمان می دی !

اینم مثل اون !
هیچ فرقی نداره !

فقط حواست به شیر برقی باشه که ورودی و خروجیشو برعکس وصل نکنی !!!!

قیمت خوبی هم داره !
از 5-6 تومان شروع میشن !!!
فشار تا 5 بار هم تحمل می کردن !!!
بعضی از شیهای برقی گویا با جحریان کنترل منیشن
کسی با اونا کار کرده؟
منظورتون از شیر برقی صنعتیا هست یا اونایی که تو دستشویی های خونه استفاده میشن و چشم الکترونیکی دارن؟

اگه منظورتون صنعتی باشه که انواع مختلفی دار، مکانیکی، هیدرولیکی ، پنوماتیکی و ...
من خودم باشیرهای برقی 220 ولت بیشترکارکرده ام/تو روشویی خونمون هم وصل کرده ام خیلی درمصرف آب صرفه جویی می شود/ تاآنجائیکه پول آب خانه 2طبقه از80 تومان به 25 تومان رسید.
من خودم ازمادون قرمز برای کنترلش استفاده کرده ام که شما می توانید ازمیکرو هم براحتی استفاده نمایید.
درزیر عکسهایی ازاین شیر برقی ومحل نصب آن راگذاشته ام:
[تصویر:  a5inpctndworegba4gp.jpg]

[تصویر:  c24yo3pubyt4b4on9.jpg]

[تصویر:  85b3gam2vqgq1gunzn.jpg]
سلام
اين شيرهايي كه شما استفاده كرديد فكر ميكنم شيرهاي داخل لباسشويي باشه. اين نوع شيرها با برق ac‌ كار مي كنند و دقت بالايي ندارند.
معمولا براي كارهاي دقيق از شيرهاي dc استفاده ميشه كه تقريبا مي تونيد 30 بار در ثانيه اونو قطع و وصل كنيد!!
البته قيمتش يه مقدار بيشتره!
من خودم چند وقت پيش يكي از لاله زار گرفتم 15000 تومان قطرش 1/8 inch‌بود.
نقل قول: اين شيرهايي كه شما استفاده كرديد فكر ميكنم شيرهاي داخل لباسشويي باشه. اين نوع شيرها با برق ac‌ كار مي كنند و دقت بالايي ندارند.
من گفته بودم که بابرق 220ولت کار می کنن/ازنظر دقت هم برای کاری که من خواسته بودم بهترین گزینه هستند وبیش از 8 ماهه که من بطور مدام ازآن استفاده می کنم وتاکنون مشکلی ازش ندیدم!