ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه اطلاعات سیستم امتحانات اموزش و پرورش را به اکسس ببریم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من می خوام اطلاعاتی رو که تو سیستم امتحانات مدارس هست رو که تو داس کار میکنه به اکسس تو ویندوز بیارم و ازش استفاده کنم برای برنامه تلفن گویای که می خوام بسازم

بانک اطلاعاتی شم btrieve که تو dos نوشته شده

کسی میتونه کمک کنه؟
خیلی لازمه خیلی خیلی
دوست عزيز

فكر نمي كنم بتونيد از اين بانك اطلاعاتي به طور مستقيم داخل VB استفاده كنيد. بايد برنامه تحت داس سابق رو اجرا كنيد

و اطلاعاتي كه نمايش مي ده رو بخونيد و با تحليل اطلاعاتي كه نمايش داده شدن اونها رو به طور دلخواه داخل بانك

اكسس ذخيره كنيد.
ایا بانک داسی که صحبت میکنید fox نیست؟اگه هست شاید بتونم کمکتون کنم
معمولا یه سری برنامه هست برای تبدیل بانکهای تحت داس به اکسس یا sql
(۲۳-مهر-۱۳۸۷, ۱۸:۰۳:۰۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]معمولا یه سری برنامه هست برای تبدیل بانکهای تحت داس به اکسس یا sql

البته برای بانکهایی که از کاراکترهای فارسی استفاده شده یکم مشکل میشه
درود
یه راه ساده هم اینه که برید توی بخش گزارشات نرم افزار و گزارشی از فیلدهایی که میخاید تهیه کنید و خروجی رو به صورت یک فایل متنی ذخیره کنید که با کاما جدا شدن.بعد توی وی بی یا هر برنامه دیگه این فایل رو باز کنید و کاری رو که میخاید انجام بدید.
با کدپیج ایران سیستم به فارسی تبدیل شده و مهم ساختارشه که باید در بیاریم تا بتونیم اطلاعات رو ازش بگیریم و با تبدیل کدپیج به ویندوز تبدیل کرده و داخل بانک اطلاعاتی اکسس بزاریم این راه حلی را اقای behzad-khazama گفتند درسته ولی من می خوام اتوماتیک از طریق برنامه تلفن گویا این کار بکنم
خوب بانک اطلاعاتی که داره فرم نداره بلکه فقط از رکورد استفاده کرده یعنی رکورد داره و درسها و نمره انها در داخل برنامه وارد یه ارایه میشه و نمایش داده می شود