ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کمک از دوستان: درمورد فروم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
Database Server HostName رو باید بکنید: localhost
آه
ازت ممنونم
عیب های مای بی بی چیست؟
مزایای مای بی بی نسبت به سایر فروم ها؟

قبلا از همکاری شما سپاسگذارم.
عیب نمیشه گفت
دردسر داره
مثلا مدها و امکاناتش نسبت به بقیه سیستمها کمتره
نصب مدهاش بعضا دردسر داره
وقتی باهاش کار کنید متوجه میشید. ولی کلا برای شروع خوبه
درمورد مزیتهاش هم
رایگانه
سبکه
فشار کم به سرور میاره و...
دوست گرامی
اگر PHPBB را نصب کنم ظاهرش خوب نیست اما راهی هست که تمامی فونت های مدیریتی و صفحه اصلی و همه چیزش را Tahoma کنیم؟
میشه ظاهرش را عوض کرد یا نه؟
چطوری میشه در Mybb زبان فارسی را پیش فرض قرار دهیم؟
(۲۸-مهر-۱۳۸۷, ۱۰:۵۷:۱۰)Rink8 نوشته است: [ -> ]دوست گرامی
اگر PHPBB را نصب کنم ظاهرش خوب نیست اما راهی هست که تمامی فونت های مدیریتی و صفحه اصلی و همه چیزش را Tahoma کنیم؟
میشه ظاهرش را عوض کرد یا نه؟
بله میشه
(۲۸-مهر-۱۳۸۷, ۱۴:۱۹:۴۸)Rink8 نوشته است: [ -> ]چطوری میشه در Mybb زبان فارسی را پیش فرض قرار دهیم؟
از بخش مدیریت - قسمت تنظیمات کلی
الان رو سیستمم نصب نیست دقیق یادم نمیاد!
از حامد خان بپرس.
با عرض سلام خدمت دوست گرامی
یک قالبی شبیه ایران ویج برای مای بی بی میخوام از کجا گیرش بیارم؟
یک سوال دیگه: راه تغییر فونت در پی اچ پی بی بی را بگویید:
کد:
یک قالبی شبیه ایران ویج برای مای بی بی میخوام از کجا گیرش بیارم؟
اسمش هست ProBlue
کد:
یک سوال دیگه: راه تغییر فونت در پی اچ پی بی بی را بگویید:
باید از فایل css مربوط به قالب تغییر بدین.
با سلام و احترام

فرومم را با مای بی بی به آدرس www.deafyazd.com/forum
ساخته ام
وقتی کاربری دکمه خروج را می زند بازم هنوز خروج نشده است وقتی دکمه Refresh مرورگر را می زنیم متوجه می شویم که خارج شده است دلیل این چیست؟

صفحه پاسخ یا صفحه ارسال پیام خصوصی به صورت کج نشان داده میشود فایلش چیست که بتوانیم ارتفاع آنرا کاهش دهیم؟

من یوزر و پسورد آن را به صورت پیام خصوصی واسه شما فرستادم ببینید مشکل این فروم چیست؟
از همکاری شما سپاسگذارم.
1.اندازه عکس هدر خیلی بزرگه. حداکثر 940 پیکسل باید باشه. الان انقدر بزرگه همه چیز رو بهم ریخت.
2.فکر کنم سرور شما مشکل کش داره. همش باید رفرش کرد تا تغییرات اعمال بشه!! مشکل از سیستم یا شما نیست!
مشکل دیگه ایی ندیدم.
موفق باشید
دوست گلم
از کمک تو صميمانه سپاسگذارم
راه حل مشکل اولي که گفتيد چيست؟
کجا بايد اعمال شود؟

آن قالبي که شبيه ايران ويج هست را که به من معرفي کرديد پيدا نکردم از شما خواهشي دارم که اين قالب را ميخوام
اگر هم پولي هست حاضرم قيمتش را به شما بپردازم اين وظيفه مهم من است.

دوست عزيز و گرامي من شما را به خداي بزرگ مي سپارم و افتخار دارم که توانستم در چنين فرومي مشکل خود را در راستاي خدمت به ناشنوايان حل کنم اميدوارم که در تمامي مراحل زندگيتان موفق و مويد باشيد.
و به نظر من با توجه به اينکه اطلاعاتي کامل از سيستم هاي مديريت محتوا داريد از مديريت محترم سايت درخواست جدي دارم که آقاي Man4toman را به عنوان مدير بخش مديريت محتوا منصوب کند.
صفحه‌ها: 1 2 3