ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه فارسي سازي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
اگه دوستان موافق باشن ايران ويج هم در پروژه فارسي سازي برنامه هاي سورس فورق دات نت شركت كنه
براي شروع من تقويم رو پيشنهاد ميكنم اين تقويم بع زبان پي اچ پي هستش و به صورت تك نفره يا گروهي ميشه ازش استفاده كرد حيفه كه زبان فارسي تو اين پروژه نيست در حالي كه زبان هاي ناشناخته اي اين برنامه رو ترجمه كردن حالا بهتره ما هم دست بكار شيم
زياد سخت نيست پس جاي هيچگونه بهانه اي نيست
اينم لينك پروژه
[url]
www.sourceforge.net/projects/webcalendar
[/url]

بهتره هر از چند گاهي ما از اين پروژه ها برداريم هم زبان فارسي گسترش پيدا ميكنه هم ايراني ها استفاده ميكنن هم اينكه نام ايران ويج شناخته تر ميشه :wink:
من خودم به شخصه هستم و تو انجامش شركت ميكنم . هركدوم از دوستان ميخوان بگن.
سلام خوب مهدي اين رو ميدوني كه من نصف اينها رو فارسي كردم :wink: البته اونهايش رو كه به درد ميخورد رو شما براي فارسي كردن اون تقويم به مشكل بر ميخوريد البته اگر بخوايد به اعدادش رو روزهاش دست بزنيد چون من اينكار رو روي phpbb plus انجام دادم و كلش ريخت بهم در كل كار اسوني هستش فقط يكم ترجمه ميخهواد مثلا پروژه هاي فارسي ما اينجا ها هستش ميتونيد پيداشون كنيد
اوليش نزديك 45 تا مود و اتچمنت براي phpbb هستش كه در سايت www.phpbbhacks.com ميتونيد پيداشون كنيد
دومين و بزرگ تريم كار بچه هاي سايت ما پروژه فارسي كردن جيلاگ بودش كه در ادرس http://www.geeklog.net/filemgmt/singlefile.php?lid=519
و يا در سايت خودم به ادرس http://www.4shir.com/Forums/viewtopic.ph...986ميتونيد اين رو بگيريد كه نزديك 12 تا قالبي رو هم كه براش اومده بود به همراه 24 تا از امكاناتش مثل انجمن ها ش و غيره رو كاملا فارسي كرديم يك برنامه خيلي جالب ديگه هستش كه هنوز كاراش مونده يكم ولي خيلي چيز جالبي هستش كه در ادرس
www.4shir.com/dl1
ميتونيد ببينيدش كه متاسفانه بخاطر مشغله كاري من همينطوري مونده :cry: هر كمكي از دست من بر مياد بگيد انجام ميدم راستي پروژه phpbbplus رو هم با امير عباس انجام داديم اما به نظرم بايد روي اونهاي كار كرد كه ارزش دارن و روشون ميشه فعاليت كرد نه يك چيزي كه به درد همه نخوره
موفق باشيد
ساسان
من هم اگه كاري از دستم بر بياد دريغ نمي كنم :wink:
اين دومين باريه كه دارم مينويسم :evil:
اينم توضيحات بيشتر در برنامه ديگه چي ميگيد؟ Biggrin
اين تقويم بوسيله پي اچ پي نوشته شده و ميتواند بصورت تك كاربره يا چند كاربره استفاده كنيد
از اين ابزار براحتي ميتوان براي برنامه ريزي كوتاه مدت و بلند مدت استفاده كرد
امكانات اين برنامه
* پشتيباني از xhtml, rss
* پشتيباني از چند كاربر
* پشتيباني از 29 زبان
* انتخاب اتوماتيك زبان با توجه به تنظيمات مرور گر
* امكان ديدن تقويم به صورت روز ماه هفته و سال
* مديريت راحت كاربران و امكانات جالب براي مديريت كلي
* امكان ياداوري بصورت ايميل
* قابليت اتصال به كامپيوتر جيبي مثل palm
* پشتيباني از اغلب بانكهاي اطلاعاتي

ديگه چي ميخوايد Biggrin
سلام
ايران ويج هم تو پروژه هاي فارسي كار كرده نمونش هم كار آقاي مشمولي بود در مورد farsi api
من خودم هم تو زمينه فارسي كردن phpnuke و چند تا ماژول مثل SpChat يا فروشگاه آن لاين و... رو هم فارسي كردم .

لينكي هم كه معرفي كردي رو ميبينم و نظر ميدم

ممنون
نبي
مهدي ويروس جان ببين.
اگه ميخوايي كسي مشاركت كنه بايد اول از همه پروژه رو يه شرح بدي(چي هست)
نوشته شده و يا بايد نوشته شه . آيا فقط بخش فارسي سازيش بايد انجام شه يا اينكه بايد كامل از نو نوشته شه.داراي چه بخشهايي هست.فكر ميكني چقدر زمان بكشه . امكانات مورد نياز براي انجامش چيا هست . و ...
در اين صورت دوستان ميفهمند و اعلام ميكنن چيكار ميتونن انجام بدن.
اي بابا اينهمه قشنگ نوشتم :(
تازه فارسي كردن كه كاري نداره راحته مثلا به جاي كلمه سرچ مينويسيم جستجو Biggrin
راحته كار نداره تنهايي هم ميشه من منظورم اين بود يكي فارسي كنه با ايدي ايران ويج اونجا قرار بديم :wink:
مهدي جون هركسي وقتي پيشنهاد ميده بايد تا به آخرش بره عزيز دل برادر.
باشه پس يه كاري بكن من هستم و امير هم انگاري هست و خودت در هر صورت اگه ميشه برنامه رو تيكه كن و بفرست به من و امير تا هم ببينيمش و هم قسمتهاي لازم رو فارسي كنيم.
قربانت مديريتش با خودت (ميدونم سخته ولي بلاخره مدير آينده بايد از حالا تمرين كنه). :wink:
من پايه ام ! آماده ، آماده
سلام
خوب بازم من تاخير داشتم علتش رو هم مهدي ميدونه اخه درگير يك كار شدم شديدا گير داره بگزريم امروز ميل اومده بود برام كه اين تاپيك جواب داره اومدم ديدم 20 تا جواب دادن :roll: اونوقت فقط 1 ميل اومده بود برام بگزريم اقا من ميگم ميخوايد ترجمه كنيد يك چيزي ترجمه كنيم كه ملت تو كف بمونن يك چيزي بهتون معرفي ميكنم به دلايلي نميتونم اينجا بگم پيغام ميكنم برا اشكان تا الان كسي نتونسته اديتش كنه برنامه فوقالعاده اي هستش يك پورتال بسيار قدرتمند كه با جاوا نوشته شده امكانات خيلي زيادي هم داره مشكلش اديتورش هست كه هنوز هيچي پيدا نكردم براش حجمش هم بالاست نزديك 20 مگ ولي ارزشش رو داره خواستيد به اشكان ميگم يك گروه تشكيل بديم روش كار كنيم