۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۴۱:۲۷
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۲۳:۱۹
حامدجان پیشنهاد خاصی داری؟؟
من هستم. مثل تعویض قالب یه انقلاب دوم راه بندازه بین بچه ها خیلی خوبه.
من هستم. مثل تعویض قالب یه انقلاب دوم راه بندازه بین بچه ها خیلی خوبه.
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۳۱:۰۸
با پروژه گروهي كلا موافقم .
ولي چرا همش پروژه كامپيوتري .
يه پروژه الكترونيكي و با ميكرو بهتر نيست .
ولي چرا همش پروژه كامپيوتري .
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۱۳:۲۸
والا من این کارو شروع کردم
خودم 2 تا مقاله نوشتم 1 ساختار فایلهای pe و2 استفاده از تکنیک inline patching که در طی چند روز اینده میزارم تو بخش خصوصی با بعضی از دوستان هم صحبت کردم مثلا
یه اموزش ویروس نویسی با دلفی هم من و ارش داریم انجام میدیم وسعید عزیز هم (saeedsmk) هم داره یه مقاله در باره روشهای محافظت مینویسه) امروز میخواستم به trip2008 عزیز یه پیغام بدم که اگه فرصتشو داره اموزش برنامه نویسی avr با codevision یا winavr رو بصورت خیلی ساده شروع کنه و man4toman عزیز هم در مورد نصب و تنظیم سیستمهای مدیریت محتوی مقاله اماده کنه
به امید iranvig بهتر
خودم 2 تا مقاله نوشتم 1 ساختار فایلهای pe و2 استفاده از تکنیک inline patching که در طی چند روز اینده میزارم تو بخش خصوصی با بعضی از دوستان هم صحبت کردم مثلا
یه اموزش ویروس نویسی با دلفی هم من و ارش داریم انجام میدیم وسعید عزیز هم (saeedsmk) هم داره یه مقاله در باره روشهای محافظت مینویسه) امروز میخواستم به trip2008 عزیز یه پیغام بدم که اگه فرصتشو داره اموزش برنامه نویسی avr با codevision یا winavr رو بصورت خیلی ساده شروع کنه و man4toman عزیز هم در مورد نصب و تنظیم سیستمهای مدیریت محتوی مقاله اماده کنه
به امید iranvig بهتر
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۳:۴۷:۵۷
(۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۱:۳۱:۰۸)terip2008 نوشته است: [ -> ]ولي چرا همش پروژه كامپيوتري .منم با پروژه ی گروهی میکرو(AVR)موافقم...
ولی توی 50 مزیت مرد بودن بحث پروژه ی گروهی دیگه چیه...؟؟؟؟؟!!!
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۴۸:۰۱
من پیشنهاد خاصی ندارم .
ولی مطمعنا دوستان پیشنهاد های خوبی دارند .
باهم بودن بهتر از بر هم بودن .
ولی مطمعنا دوستان پیشنهاد های خوبی دارند .
باهم بودن بهتر از بر هم بودن .
۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۵۳:۴۲
دوستان دیگه اگه پیشنهادات خوب و کوتاه مدت دارن لطفا دریغ نکنن