ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از کارت صدا در وی بی کمک!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
يه سؤال يه کم پيشرفته دارم اميدوارم که دوستان بتونن کمک کنن :oops:
يه کم راهنمای ميخواستم درباره ی استفاده از کارت صدا در وی بی
اگه توجه کرده باشيد توی ياهو مسنجر يه فونکسيون هست به اسم هندس فري که وقتی که صدا
از ميک يا کارت صدا تشخيص داده بشه به صورت خودکار دکمه تاک رو ميگيره ،
حالا من يه برنامه ميخوام بنويسم که وقتی که کارت صدا سيگنال رو دريافت ميکنه برنامه يک عمل رو انجام بده يعنی برنامه منتظر باشه که صدا وارد بشه و بعد شروع به کار کنه و وقتی که صدا قطع ميشه برنامه کارش رو تموم کنه و منتظر صدای بعدی بشه ،

چه جوری ميشه اين کار رو کرد اگه لينکی يا برنامه ای سراغ داريد ممنون ميشم بفرستيد
با تشکر
منتظر جواب هستم
تو pscode زياده ، يه سرچ بزن ، احتمالا كارت را بيفته
مثلا اين يه OCX ، ببين به كارت مياد --> http://www.pscode.com/vb/scripts/ShowCod...6&lngWId=1
مرسی امير جان که جواب دادی ولی متأسفانه زياد به کارم نيومد :cry: :cry: :cry:
pouria_amid نوشته است:مرسی امير جان که جواب دادی ولی متأسفانه زياد به کارم نيومد :cry: :cry: :cry:
:cry: خوب باز هم سرچ كن
بايد از API ها استفاده كني توي MSDN بگردي پيدا مي شه من يه بار اسم تمامشو اينجا گذاشتم
اوه !
فكر كنيد چه تروجان هاي باحالي ميشه نوشت !!!
ميشه وقتي طرف حرف ميزنه توي خونه صدا ها رو ضبط كنه و ايميل كنه !!!!! چه شود :wink:
منم ميخوام
اول مثلا صدا هاي توليدي با فركانس بالا رو تشخصي بده و همون لحظه شروع به ذخيره سازي صدا بكنه ! و بعد متوقف بشه .
ترجيحا بشه به كمترين حجم ممكن تبديل كرد (كيفيت صدا مهم نيست)
همينطور اينكه بشه انتهاي يه فايل ضبط شده دوباره صدا ضبط كنه (يعني ادغام بشن)

ببينم تو اين مايه ها چي داريد يه حال اساسي بديد

چاكريم
نبي
نقل قول: فكر كنيد چه تروجان هاي باحالي ميشه نوشت !!!
هزار تا کار مثبت دیگه میشه انجام بعد این آقا همین یه مورد براش جالبهAmaze ( فراموش نکنید که من ارادت مندم حرفهای منو هیچ وقت جدی نگیرین خوب آدم شوخی نکنه که روزش شب نمیشه -یکی با تروجان نوشتن روزش شب میشه یکی با آنتی تروجان نوشتن یکی هم با شوخی کردنAmaze )
با با یکم مثبت فکر کنین :evil: (پیام بهداشتی)
همین دیگه ملالی نیست جوز دوری شما