سلام ...وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم صدای فنش میره خونه همسایه ....ولی بعد از مدتی کار کردن صدای فن خود به خود از بین میره ....
یعنی باید فن سی پی یو م رو بندازم دور یکی دیگه بخرم ؟؟
واسه من هم قبلا اینطوری میشد ولی الان دیگه این مشکل رو ندارم می دونی چرا؟ چون الان صداش دیگه یه سره شده :d
جالبه منم همین مشکل رو دارم
(هنوز تست نکردم ببینم مشکل از کجاست)
خسته نباشیددددد ....راه حل بدید
اين مشكل دو تا علت ميتونه داشته باشه
1 - خراب شدن بوشهاي فن
2 - خشك شدن بوشهاي فن
بهترين راهش اينه كه اون برچسب وسط قن رو بكني و داخلش رو با روغني كه مخصوص همين كاره يا يه كم گريس مرغوب پر كني
البته اين مشكل بيشتر برا فن پاورهايي هست كه از فن هاي كوچك استفاده ميكنند و فن cpu كمتر خراب ميشه
اگه فنت سالم باشه تا يه سال ديگه هيچ صدايي نخواهد كرد !!!
مطمئني صداي فن cpu هستش .
شايد صداي cd rom باشه كه براي دو دقيقه cd رو مي چرخونه و بعد چون مي بينه استفاده اي نمي شه ، به حالت آماده به كار مي ره .
علاوه بر علتهايي كه آقاي حميدسينا گفتند ممكن است كيس يه جاش شل باشه و لرزش خيلي كم فن ها باعث توليد صدا تو اون قسمت بشه . مثلا در كيس شل بسته شده !!!
فن هاي cpu هاي amd هم چون معمولا با سرعت بيشتري مي چرخند ، صداي بيشتري دارند .
فقط هواست جمع باشه صدايي كه مي شنوي صداي هر چيزي باشه ، به جز هارد !
البته سعيد جوون شما كه مايه دار هستيد ، توصيه مي كنم كامپيوترتون رو بفروشيد و يه لپ تاپ بخريد .
منم وقتی سیستم رو روشن می کردم انگار یه تراکتور دم در شخم می زد. به دوستم که گفتم صدا میده، چشم بسته گفت فن کارت گرافیک رو باید تمیز کنی. یه کیلو خاک از تو فن کارت گرافیک در اوردم و یه عمر دعاگوی دوستم شدم.
بیچاره فن CPU هم بزرگه هم تو چشمه همه فکر می کنن صدا از اونه. البته وقتی آدم اینقدر بیکار باشه که فن کارت گرافیک رو باز کنه، بد نیست کار زیر رو هم انجام بده:
نقل قول: بهترين راهش اينه كه اون برچسب وسط قن رو بكني و داخلش رو با روغني كه مخصوص همين كاره يا يه كم گريس مرغوب پر كني
من همیشه دو تا فن رو با هم تمیز می کنم. البته روغن مخصوص و گریس مرغوب که ندارم؛ یه زمانی با روغن جامد الان هم با روغن چرخ خیاطی.
روغن جامد اصلا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد یک مدت کاملا خشک میشه
نقل قول(برچسب روی فن رو برداریم و از این حرف ها)
اگر فن AMD باشه باید پیچ کنار فن رو باز کنید
چون سوراخ بوش فن زیر فن هستش
اینتل ها سوراخشون بالاست
تجربه: حالا که مشکل حل شده !
اما ن دیدم بعضی اوقات وقتی مادر بورد رو محکم نکرده باشید سرعت فن لابا باعث لرزش مادر بورد و صدای خیلی بدی میشه
راه حل مطلوب (برید توی Setup مادربردتون)
تو قسمت PC Health Status
Automatic Fan Controller رو فعال کنید (تو هر مدل مادر بورد گذینش فرق داره مثل )
Q Fan
Quit Mode
Silent Mode
Fan Speed
و غیره
راستی یادم رفت
زیاد روغن نزنید
چون گرد و غبار رو به خودش جذب میکنه و میپیچه دور بوش فن و بعد یک مدت فن رو از کار میندازه
اگر لیبل روی سوراخ فن کنده یا پاره شد (مثل فن های باکس اینتل)
یه چسب نواری روش بزنید
نزارید گرد و خاک به روغن ها برسه
سلام
خوب هستيد
براي تميز كردن فن ها يكي از بهترين روش ها رش زير است
1- تميز كردن فن
2- تميز كردن بوش با اسپري ناهيد 600
3- روغن كاري كردن بوش با روغن چرخ خياطي
4- بر عكس گذاشتن فن بصورتي كه روغن توي بوش بره
اميدوارم كمك كنه
(۲۹-مهر-۱۳۸۷, ۰۱:۳۹:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]مطمئني صداي فن cpu هستش .
شايد صداي cd rom باشه كه براي دو دقيقه cd رو مي چرخونه و بعد چون مي بينه استفاده اي نمي شه ، به حالت آماده به كار مي ره .
البته سعيد جوون شما كه مايه دار هستيد ، توصيه مي كنم كامپيوترتون رو بفروشيد و يه لپ تاپ بخريد .
این قدر دیگه .......نیستم که صدای سی دی رام و فن رو از هم تشخیص ندم !
لپ تاپ مال بچه سوسولاست ....کامپیوتر خودمونی تره .
(۲۹-مهر-۱۳۸۷, ۲۳:۴۸:۳۲)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]ولی سیستم من صدای موتور بنز رو میده باید به چراغ پاور نگاه کنم تا بفهمم روشن هست یا نه !! :d
سخت افزارهای جدید همه همینجورین. اون تجربه مال سیستم قبلیم (6 سال پیش بستیم) بود.
آقا سعید نتیجه چی شد؟ روغن زدی؟ تمیزش کردی؟ هنوز صدا میده؟
ضمناً ما حداقل 3 تا فن داریم. بدون تحقیق نمی تونیم بگیم صدا از کدومشونه. پس باید با مدرک حرف بزنیم.