ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دزد ی در هاستینگ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
راستش روم نميشه جمع دوستان رو متشوش كنم
ولي بلايي سر احمقي خودم سرم اومده كه ميخوام براتون بگم تا سر شما نياد
چند وقت پيش ايميلي از جانب شركت گذرگاه جهاني دريافت كردم كه ادعا كرده بود ميتونه سايت بسيار پربازديد منو اسپانسر بشه و فقط تبليغاتش با اونا باشه .خوب چند جا جستجو كردم از جمله همين سايت رو ديدم و فهميدم كه اين اقا به همه خيانت كرده ولي گفتم شايد ميخوان خرابش كنند از يه طرف پول اداره سايت رو نداشتم و از يه طرف شركت قبلي داشت اخراجم ميكرد ( با 1000 مصيبت پولش رو جور ميكردم) سايتم ماهواره و موبايل هست و خيلي هم معروف بود) نميخوام ديگه اسمي ازش بيارم فقط اينو بگم 5 سال روش كار كردم الان 22 سالمه و كل زندگيم اون سايت بود با شماره موبايلي به شماره 0918xxx7989 تماس گرفتم و يه اقايي بنام ی م برداشت دليل اسپانسر رو كه پرسيدم گفت ما توي المان ديتا سنتر داريم با دائيم و كلي سرور بيكار كلي حرف زد كه همه چي يادم رفت و چسبيدم به اين ادم خيلي خوب ولي شرط اسپانسريش اين بود كه بايد دامنه ام روي پنل اونا باشه كه بتونن منو كنترل كنند و در اصطلاح بهشون نارو نزنم من ساده هم دليل رو منطقي دونستم خلاصه دامنه هام رو از پيش يه شركت معروف روي انلاين نيك ترانسفر كردم روي پنل اينا و انقدر مجذوب حرفهاي اين ادم و .... شدم كه اصلا كاستومر هم نگرفتم uptime سرور هاشون (روي يه سرور با رم 2 گيگ بيش از 20 سايت پربازديد ماهواره بود) كه پائين 80% بود به خاطر دي داس ها شديد اغلب شبها از ساعت 11 12 down بوديم ولي خوب چيكار ميكردم در امد 0 بود و نمي تونستم جاي بهتر برم چندين و چند بار كاربر ها شكايت كردن حتي يكي از دوستان كه اهل محلات بود چند بار زنگ زد و گفت اين اقا اصلا چهره خوبي توي شهر نداره و از سازمان فني و حرفه اي به خاطر ... اخراج شده ولي من هم جذب حرف هاي اين شده بودم و از طرفي هر لحظه با خانوم منشي رابطم بيشتر ميشد چون توي كار موبايل و اس ام اس رو دست نداشتم به بهونه اس ام اس هي باهام تماس ميگرفت و .... مسئله بجايي رسيد كه كوچكترين شكايتي نداشتم و 3 سايت ديگه (اينا رو پول دادن دوستام) اورديم رو سرور اينا .
3 ماه گذشت و هر روز يه بامبول ماه سوم از قسمت پشتيباني سايت يه ايميل اومد كه ديگه نميتونيم رايگان شما رو پشتيباني كنيم و پهناي باند زيادي مصرف ميكنين و سرور رو خراب ميكنين و .... منم واقعا حق بهشون دادم ازشون خواستم يه vps بهم بدن كه گفتند لود سرور اصلي رو بالا ميبري و بايد سرور اختصاصي بگيري منم يه كم پول جمع كرده بودم ( بخاطر ندادن اجاره تو 3 ماه ) يه مشخصات داد و منم به ناچار گرفتم بعد از 8 روز سرور رو تحويل داد و گفت نميشه cpanel‌بگيريم و .... lxadmin داد منم گفتم باشه همون لحظه اول فهميدم كه اصلا سرور dedicated نيست و وارز هم هست .خيلي عصبي شدم خواستم زنگ بزنم و ... يهو ياد دامنه ها افتادم واييييييييييي . 10 روز صبر كردم و روز دهم زنگ زدم و با لحن دوستي گفتم كه دامنه هاي منو فلان جا دي ان اس هاشو تغيير بده (از شركت قبلي باز هاست پلن بالا برداشته بودم پولش رو هم از باباي كارگرم قرض كردم ) خانومه (...) گفت باشه ميگم رفتم و بعد از دو 3 ساعت اومدم كه از ديتا بيس ايمپورت بگيرم ولي هر كاري كردم به سرور لاگين نشدم هنوز خر بودم و نادان و به فكر دوستي با اون ... .هر چقدر زنگ زدم بر نداشتن تيكد زدم و وقتي بعد از 10 ساعت جواب رو ديدم دنيا رو سرو خراب شد (بطوري كه 4 روز به شدت مريض شدم) گفته بودند كه اگه بك اپ ميخواي بايد 500 هزار تومان بدي و دامنه هات هم بابت بدهي 3 ماهه كه به ما داري (مثلا اسپانسر بودن) به نفع شركت مصادره شده چون بيشتر سايتم ماهواره ست دستم به جايي بند نبود در ثاني پارتي هم نداشتم بهش ايميل زدم و گفتم كه تو اين مدت منشي شركتت ..... و از اونجا بد بختي زياد تر شد هر كسي توي سايت پست ميداد با يوزر من فحش ناموس ميخورد .الانم فقط دارم پولامو جمع ميكنم برم محلات به خدا با قمه نصفش ميكنم
الانم اينو اينجا زدم بخاطر اينه كه بد بخت هايي مثل خودم رو اگاه كنم تو رو خدا از اين جور ادما كه خوش ظاهر هستند سرويس نگيرين و اگه كرفتين يه جوري در برين تازه فهميدم كه irantk هم به بلاي من دچار شده و چندين و چند سايت ديگه كه ازشون اخاذي كرده اين طرف
خداحافظي ميكنم و اميدوارم هيچ كس به اندازه من بد بخت نباشه باي نت
(ادرس هم نميدم كه بيش از اين ابروم نره )
[مطالب فوق مورد تایید سایت نیست فقط برای آگاهی دوستان مطالب رو پاک نمی کنیم تا حداقل موقع خرید حواسشون رو جمع کنند و با تحقیق بیشتر خرید رو انجام بدن چند بار هم از جانب شرکت فوق ایمیل اومده که اگر مطالب رو برنداریم سایت ما رو فیلتر می کنن که فقط در صورت درخواست رسمی مرجع قضایی این کارو می تونیم انجام بدیم
قسمت های از مطلب فوق ویرایش شد ]
خواستم دكمه تشكر رو بزنم .

ولي ديدم پست بدم بهتره .

ممنون كه ما رو هم در جريان اين قضايا قرار دادي .

متاسفم براي سايتت .

زندگي همينه . تجربه مهمه .

انشاال.. يكي جديد درست مي كنيد .

اگه سايت جديد زدي ، اسمشو بگو تا هر جا كسي تو اون زمينه مطلب خواست ، آدرس شما رو معرفي كنيم .
با رفتن اونجا چیزی درست نمیشه یه سایت جدید بزن همه رو رو دعوت کن اونجا از نو شروع کن از اونجایی هم که دومین و اینها گرفتی چون به اسم تو هست ببین میتونی یه مکاتبه داشته باشی که اونوپس بگیری یا نه
دوست گرامی
اگر چه مشکلت هنوز پا برجاست و به گمان می کنی که مقصر نیستی می توانی از شعبه مبارزه با جرایم رایانه ای آگاهی شهرستان محل اقامتت مشکلت را درمیان بگذاری راحتتر کمک شما می کنند.
موفق باشید.
من قبلاً (تا همین اواخر) ازشون سرویس میگرفتم. مورد اخلاقی که از خودشون ندیدم. اتفاقاً خیلی هم برخورد مودبانه ای داشتند. و همین هم باعث شد مدتی مهمونشون باشیم.

اما در مورد سرویس دهی پنهان کاری زیادی وجود داشت. مثلاً همه فهمیدند که سرور هک شده اما به ما که مشتری بودیم میگفتند شایعه است. و آپ تایم هم هر روز یا هر دو روز یکبار ریست میشد. دلیل اصلی من برای ترک پرشین هویز آپ تایم بسیار پایینش بود. اما تو اون مدت هیچ برخورد ناشایستی با من نداشتند و برام خیلی عجیبه که الان چنین پستی رو میخونم.

در ضمن در نهایت ایشون کلاهبردارند دیگه! بیشتر از اینکه نیست. مدیرها نباید اجازه بدند چنین عنوانی برای تاپیک انتخاب بشه (در اینصورت برای کسی که مرتکب قتل میشه باید چی بنویسیم؟!!). شما الان صراحتاً به خودشون و خانواده شون توهین کردید و میتونند بخاطر این کار از شما شکایت کنند و اعاده حیثیت کنند (این مورد الان در ایران قابل اجراست) و اینجوری بیشتر ضرر میکنید.

بهتره متهم احضار بشه تا امکان دفاع از خودش رو داشته باشه. یکطرفه که نمیشه قضاوت کرد و فهمید کی بیشتر درست میگه!

ختم جلسه.
میگم من دقیقا قضیه رو متوجه نشدم ....چون با این اصطلاحات خیلی اشنا نیستم ......میشه یکی به زبون ساده و خلاصه شرح بده ؟ که چی شده قضیه به قمه کشیده شده !