سلام
نقل قول: ما هم اکنون 17,096 کاربر ثبت شده داريم.
یه بررسی کوچک نشون میده:
حداقل نصف این تعداد
صفر(0) پست دارن!!
از تعداد باقیمانده نصف زیر 50 پست دارن!
و 90% از کل کاربران آخرین بازدید
قبل از 1385 هست!
حالا چرا خونه تکونی نمیکنید؟؟
موفق باشید
معموملا بيشتر كاربران براي دانلود يه برنامه همونجا ثبت نام مي كنند .
دفعه بعد كه بخوان يه برنامه ديگه بگيرين ، باز ميان دوباره ثبت نام مي كنند .
بهتره دو تا آمار بدين .
آمار ثبت نام شده ها
و آمار كاربران فعال
( كسايي كه بيش از 50 پست دارند و اخرين بازديدشون هم يه ماه پيش بوده )
اينطوري بهتر نيست .
بهتره یه فکر دیگه کرد
من هر وقت این تعداد کاربر ثبت نامی رو میبینم فکر میکنم حق دوستانی که اینجا از جون و دل دارن فعالیت میکنن داره پایمال میشه
مهم نیست تو سایت ادم 1,000,000 نفر ثبت نام کنن مهم اینه که تعداد کاربرای فعال بیشتر باشه
به نظر من بهتره یه پاکسازی در این مورد صورت بگیره و افراد تازه وارد که زیر 20یا 50 پست دارن اجازه دانلود و دسترسی به بعضی چیزها رو نداشته باشن
صلاح ممکلت خویش، خسروان دانند.
البته این تغییرات رو باید کسایی که دسترسی به خود mybb دارن انجام بدن مثل هادی خان یا امیر جان یا حامد ارفعی عزیز
البته این که میگین زیر 20 پستیا دیگه نتونن دانلود کنن دییگه اون وقت فکر می کنم آمار ثبت نا م سایت خیلی میاد پایین .....میشه مثلا برای اونایی که خیلی وقته نیومدن مثلا 1 سال یه عبارت مثلا کاربر قدیمی یا ...........گذاشت
همون بهتر که کسایی که فعالیت ندارن آش نخورن!!
این مورد الان توی انجمنهای بزرگ داره اجرا میشه.
نمونه: پی سی سون از ایران - مافیا اسکریپت از اونور آب!
با سلام
چند روزیه عجیب گرفتارم یعنی هر 24 ساعت 1 ساعت میتونم بیام نت .
پیشنهاده خوبیه در حال بررسی .....
تا چند ساعت دیگه نتیجه ( نتیجه شورا ) رو اعلام میکنیم .
سلام.
امیدوارم دیر نرسیده باشم.
فقط میخواستم بگم که اگه همه کاربرها در بحث ها شرکت کنند هم خوب نیست. مثلاً ممکنه یکی مثل من فعلاً اطلاعات خوبی نداشته باشه که بخواد با بقیه به اشتراک بذاره. اگه هر کسی با حداقلِ اطلاعات بخواد پست بده کلاس انجمن در حد مهد کودک میاد پایین (به نظر من). از طرفی من نوعی هم که تقصیری ندارم! تازه شروع کردم و دارم در این انجمن یک چیزی یاد میگیرم و فکر میکنم اگه فعلاً اظهار فضل نکنم بهتره.
به نظر منم SaeedGh خيلي خوب گفتند...شايد خيلي از كسايي كه اينجا عضوند به دليل دانلود كردن يه قسمتي عضو شدن اگه اجازه دانلود نداشته باشن خب عضو نميشن...
دوست عزیز دلیلی نداره هر کاربر تو هر بحث شرکت کنه بلکه هر فرد تو بحثی که تو اون زمینه اطلاعات داره شرکت کنه
شما جایی یه مطلب یا برنامه جالب میبینین خب میتونینی اونو اینجا قرار بدین تا دوستان در اینجا هم از اون استفاده کنند (شاید همون مطلب یا اموزش موضوع سوال خیلی از دوستان باشه)اگه من 1 مطلب بزارم و شما هم 1 مطلب بزارین هر کدوممون حداقل 2 تا مطلب خوب یاد میگیریم
در ضمن زدن 20 پست مفید فکر نکنم همچین کار سختی باشه