نقل قول: شايد خيلي از كسايي كه اينجا عضوند به دليل دانلود كردن يه قسمتي عضو شدن اگه اجازه دانلود نداشته باشن خب عضو نميشن...
اونهايي كه آخرين بازديدشون قبل سال 1386 بوده چطور ؟
فكر نمي كنم اونها دوباره برگردند .
كسايي كه كه در مدت 6 ماه عضويتشون 5 تا پست هم نداده اند ، چطور ؟
نتيجه شورا چي شد ؟
(۰۷-آبان-۱۳۸۷, ۱۶:۱۱:۳۵)terip2008 نوشته است: [ -> ]نتيجه شورا چي شد ؟
سلام
به نظر من(حالا کی از من نظر خواست؟)
اگه کاربرانی که تازه ثبت نام می کنند اجازه دانلود نداشته باشند خودبخود کسی به سراغ این فروم نمی یاد چرا:
خود من زمانی با این فروم آشنا شدم که دنبال چیزی می گشتم و اینجا پیداش کردم حالا شما فرض کنید من برای دانلود ثبت نام هم کردم اما تا رسیدن پست های من به حد مجاز اجازه دانلود داده نشه خوب طبیعی که من برای دانلود اون نرم افزار به یه جای دیگه رجوع می کنم تا اینکه تو اون لحظه 20 تا پست بدم اما اگه کاری کنید که برای هر کاربر نسیت به تعداد پست هاش محدودیت دانلود باشه بهتره یعنی کسی که تازه ثبت نام می کنه و هیچ پستی هم نداده تا سقف 3 دانلود اجازه داشته باشه و یا کسانی که زیر 10 پست دارن تا 20 تا دانلود.این کار هم میتونه برای کاربر مفید واقع شه(چون باعث می شه به چیزی که می خواد برسه و هم با یه سایت عالی رو به رو می شه)و هم برای سایت یا فروم(چون کاربر برای اجازه دسترسی بیشتر مجبوره بیشتر پست بده و در عین فعالیت بیشتر کاربر,فعالیت فروم هم بالا می ره تا زمانی که شما هم به چیزی که می خواید می رسید).
من نظرم رو دادم نتیجه گیری با شماست.
منو ببخشید که وقتتون رو گرفتم و در محضر اساتید چون شما(منظورم همتونه)اظهار نظر کردم.
بعلت مشکلات یکم تاخیر زیاد شد .
نتیجه گیری : به کابرانی که آخرین تاریخ بازدیدشون از 86/6/30 به قبل هست ایمیلی فرستاده میشه و دعوت به فعالیت میکنیم بعد از چند ماه مجدد همین کوئری تهیه میشه و افراد لیست شده از دیتابیس حذف میشن (بشرطی که پستی نداشته باشن)
محدودیت زیاد فعلا برای سایت جایز نیست
محدودیت برای ارسال پیام خصوصی می تونه خوب باشه .
و یا همونی که دوستمون گفتن برای دانلود تعدادی فایل (مثلا برای زیر 10 پست فقط 3 دانلود)
این نتیجه شورا بود دوستان نظراتشون رو بگن تا ادامه بدیم .
بعنوان اولین قدم در کاربر ****!! زدایی خیلی هم عالیه.
موفق باشید
(۰۸-آبان-۱۳۸۷, ۰۱:۳۳:۵۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]برای دانلود تعدادی فایل (مثلا برای زیر 10 پست فقط 3 دانلود)
برای شروع این خوبه و اینکه زیر 10 پست به پستهای سنجاق شده هم دسترسی نداشته باشن هم بدک نیست
سلام
من تازه با اين سايت آشنا شدم و به نظرم خيلي سايت خوبيه و هنوز هم با خيلي از مسائل سايت آشنا نيستم.
الان من منظور حرفهاي شما رو نفهميدم. منظورتون اينه كه حتما بايد پست آموزشي بذاريم تا بتونيم از خدمات سايت استفاده كنيم
ما كه تازه وارد اين دنيا شديم و تازه داريم ياد ميگيريم چي؟
پست سنجاق شده ديگه چيه؟
به نظرم كلمه مفتخورها رو نبايد بيمهابا گفت چرا كه خيليها چيز زيادي بلد نيستن تا اونو آموزش بدن.
يه كمي با احتياطتر حرف بزنيم بهتره.
من بعید میدونم که شما همچین کارایی بکنین...آخه کدوم سایته که بیاد خودش با دست خودش تعداد کاربران واعضاشو کم کنه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتی اگه اون اعضا اصلا پست نداشته باشن...من فکر میکنم اگه این کارو بکنین از این تعداد كه حدود 18000نفرند, دست بالاشو بگیرین 1000تاشون باقی میمونن!!!!!
خیلی از سایتها این کارو کردن مثلا پیسی* سون تمامی اعضایی رو که حداقل هفته ای 1 بار به سایت سر نمیزدن رو دیلت کرده که از اون جمع دیلت شدها حتی تعدادی مدیر هم به چشم میخوره حدود 650 نفر باقی مونده
650 نفر که خوب کار میکنن و باعث بالا رفتن سطح فوروم میشن بهتر از 17000 تایی هست که 90% نمیان و بقیه هم .............
دوست عزیز سادات 64
شما به پست اول که دادم نگاه کنی متوجه منظورمن از اون کلمه میشی!
در ضمن کلمه چون بدآموزی داشت ادیت شد(بخاطر گل روی amirjan عزیز
) ;)
نقل قول: من بعید میدونم که شما همچین کارایی بکنین...آخه کدوم سایته که بیاد خودش با دست خودش تعداد کاربران واعضاشو کم کنه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کمیت مهمتره یا کیفیت؟؟ اعضای زیاد ولی راکد به چه دردی میخوره؟؟!!
نقل قول: حتی اگه اون اعضا اصلا پست نداشته باشن...من فکر میکنم اگه این کارو بکنین از این تعداد كه حدود 18000نفرند, دست بالاشو بگیرین 1000تاشون باقی میمونن!!!!!
باید کمتر باقی بمونن!!
پیروی فرمایشات مبین عزیز
الان PC7 کمتر از 600 نفر داره که بازهم کاربرزدایی میکنه تا فقط اعضای فعال بمونن.
این کار یعنی خونه تکونی...
خونه تکونی نه....فوروم تکونی