خوب می خوام یه تلفن هوشمند بسازم که مثلا زنگ بزنی شماره شو ذخیره کنه رو کامپیوتر بعد بگه که چه اتاقی رو می خواد براش وصل کنه وسوئیچ کنه رو اون اتاق و تلفن اون اتاق زنگ بخوره و اگه کسی دیگه هم زنگ زد پشت خط بماند کسی میتونه در این پروژه به ما کمک کنه
برای این کار یک کامپوننت بسیار قوی بنام kdtele وجود داره که هم قابلیت caller id داره و هم سیستم گویا برای کار شما کاملا مناسب هست
مطمئنی که چیز دیگه ای نمی خوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول قبل از هر چیز باید سخت افزار شو درست کنم بعد برای برنامه نویسی می توان از ocx kdtele استفاده کرد
اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی خوب میشه
برای کالر آی دی میتونی از MT88e43 و برای شماره گیری هم از MT88e70 hsjthni استفاده کنی که تو همین تایپیک ها در موردش زیاد بحث شده.
جناب Iman-63 ممنون از راهنمائيتون . ممكنه توضيح بيشتري در اين مورد بديد.
سلام بر همه
یه سوال:
چه کسی میگه :بعد بگه که چه اتاقی رو می خواد براش وصل کنه (ایا یه اپراتور وجود داره یا نه ، شخص باید با فشار دادن یکی از کلید های صفخه کلید شماره اتاق رو وارد کنه)
همه چیزش شدنیه ولی مورد اخر "اگه کسی دیگه هم زنگ زد پشت خط بماند"نشدنی است ، شما فقط میتونید با یه خط یه ارتباط رو برقرار کنید (شاید هم بشه و من نمیدونم)
شما بگید چه چیزی دارید و چقدر میتونید خرج کنید (برای خرید قطعات)؟
اون قضيه پشت خطي كلا منتفيه ، فراموشش كن اصلا
ولي براي بقيه قضايا خيلي دوست دارم بدون چجوري و با چه امكاناتي مي شه انجامش داد و اينكه براي تلفن هاي سانترال و خطوط مستقيم چه كار مي شه كرد.
يه پك كامل ديگه همه كاره، با كالر آي دي و منشي تلفني و ..... هزينه اش هم خوب بايد ديد چقدر مي شه. قطعات رو هم مي تونم از توپخونه بگيرم.
عزیزان پشت خطی شدنی ایا شما خودتان هم با یه تلفن عادی نمیتونید کسی رو پشت خط بزارید پس مطمئن باشید که میشه برای مدار و قطعات هم می توان از یک atemga16 , mt8870 و 8 تا رله وترانزیستور برای 8 خط بعد یک ای سی صدا isd و یه برنامه نویسی توپ و یه منبع ولتاژ برای شبیه سازی زنگ تلفن برای خطهای تلفن خوب قبل از هر چیزی زمانی که یه نفر زنگ زد از طریق ای سی صدا یه فایل صدا را پخش می کنیم که شامل خوش امد گویی و معرفی اتاقها و شماره های ان سپس به وسیله رله ان خط را وصل کرده وبوسیله منبع ولتاژ زنگ تلفن یه زنگ را به آن تلفن می فرستیم زمانی که گوشی را برداشت ولتاژ را قطع کرده وگر نه تلفن می سوزد بعد از قطع ولتاز خط را وصل می کنیم
ببین دوست عزیز آی سی MT88e43 که یه آی سی کالر آیدی هست. توی همین سایت یه سرچ بزنی کاملاً در موردش بحث شده. لپ مطلب اینه که اونو با مدارات رابطش به خط تلفن وصل می کنی. هنگام تماس شماره تلفن و حتی زمان دقیق تماس رو هم بهت می ده(سال . ماه . روز . ساعت. دقیقه . ثانیه ) در ضمن نمایشگر در حال تماس هم داره. تو همین سایت سخت افزار و نرم افزارش هست. اگه پیدا نکردی بگو بذارم.
آی سی MT88e70 یه انکودره که باهاش میشه شماره های گرفته شده رو تشخیص داد.
ای سی صدا isd هم که دیگه همه می دونن. فکر کنم حدود یک دقیقه ضبط مکالمه داره.
خوب دیگه چی میخوای؟