سلام به همه دوستای خوبم
دو تا سوال داشتم
1 - اول اینکه وقتی که میکرو رو برنامه ریزی می کنم متغییرهای داخل EEPROM به جای اینکه خالی و صفر بشه مقدار 255 می گیره!...
2 - ودوم اینکه وقتی 4 یا 5 بار برق سیستم مربوط به وسیله رو قطع و وصل می کنم اطلاعات داخل EEPROM صفر می شه.
علت چیه ؟
ممنون می شم توضیح کاملی بهم بدین که علت چیه؟
نقل قول: - اول اینکه وقتی که میکرو رو برنامه ریزی می کنم متغییرهای داخل EEPROM به جای اینکه خالی و صفر بشه مقدار 255 می گیره!...
خوب اینو کاریش نمی شه کرد .
البته شما می تونید با تنظیم فیوز بیتها کاری کنید که موقع پروگرام کردن , حافظه eeprom پاک نشه .
یه بار کل حافظه eeprom رو صفر کنید فیوز مربوطه رو هم غیر فعال کنید .
نقل قول: 2 - ودوم اینکه وقتی 4 یا 5 بار برق سیستم مربوط به وسیله رو قطع و وصل می کنم اطلاعات داخل EEPROM صفر می شه.
مطمئنی
تا حالا چنین مشکلی ندیدم .
شاید در زمان نوشتن رو eeprom برقش رو قطع کردی .
منطقی نیست ...
نمیدونم هنوز منتظر جواب هستین یا نه؟! ولی این قسمت رو برای اونایی که بعداً این صفحه رو میبینن میذارم.
در مورد قسمت اول سوالتون باید بگم اگه برای پروگرم کردن از برنامه بسکام استفاده می کنید ،میتونید تو محیط این نرم افزار 3 پنجره رو باز کنید.یک: پنجره مربوط به کدهای برنامه اصلی .دوم:پنجره مربوط به EEPROM و سوم: پنجره مربوط به فیوز بیتها. اگه پنجره مربوط به EEPROM رو باز کنید جدولهایی رو می بینید که تو همشون نوشته FF که همون 11111111 باینری و یا بعبارتی همون عدد 255 دسیمال خودمون هست که شما هم به اون رسیدید. شما می تونید در خانه حافظه دلخواهتون عدد مورد نظر رو نوشته و EEPROM رو رایتش کنید.