ايران ويج

نسخه‌ی کامل: موس لیزریم مرتب خاموش میشه حین کار
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ...موس کامپیوترم بعد 10 یا 15 دقیقه خاموش میشه وو اصلا دیگه مکان نما رو هیچ حرکتی نمی ده ......مجبور میشه درش بیارم دوباره بزنمش جا .....بعضی وقتا درست میشه ولی بعضی موقع ها هم مجبورم کام رو رستارت کنم ......مشکل چیه ؟

یعنی موس دیگه به درد نمی خوره ؟
تو ۹۰٪ موارد مشکل از سیم موس هست و معمولا هم از کنار خود موس خراب می شه بهتره یکم کوتاهش کنی
نه فکر نمی کنم مشکل از سیم موس باشه .....
پاورت ضعيف هست يا دچار نقص شده و نمي تونه برق كافي براي ديوايس هاي USB فراهم كنه. براي همين

هر از چند گاهي براي يك آن برق موس بسيار كم يا قطع مي شود كه باعث مي شه ويندوز نتونه به درستي از اون

استفاده كنه و براي شروع مجدد كار مجبوريد اون رو ريستارت كنيد.

يا از يه پاور قوي تر

يا از يه موس كم مصرفتر

يا از تبديل USB2PS2 استفاده كنيد.
نه موسم usb نیست ........پورتش مثل پورت کیبورد هست ..

اصلا یه دفعه قفل می کنه ..بیشتر وقتا یه بار بیرو ن و داخلش می کنم درست میشه .
منم یه وقتایی موسم میرفت تو فضا. اکثرا با StandBy دست میشد. اگه نمیشد Restart یا Hibernight. الان یکی دو ماهیه که خودش عاقل شده اذیت نمیکنه.آخه این الکترونیکم رشتهاست شما برداشتید؟ هیچیش رو حساب کتاب نیست.
(۰۳-آبان-۱۳۸۷, ۱۹:۰۹:۴۹)Di Di نوشته است: [ -> ]پاورت ضعيف هست يا دچار نقص شده و نمي تونه برق كافي براي ديوايس هاي USB فراهم كنه. براي همين

هر از چند گاهي براي يك آن برق موس بسيار كم يا قطع مي شود كه باعث مي شه ويندوز نتونه به درستي از اون

استفاده كنه و براي شروع مجدد كار مجبوريد اون رو ريستارت كنيد.

يا از يه پاور قوي تر

يا از يه موس كم مصرفتر

يا از تبديل USB2PS2 استفاده كنيد.
سلام
من با نظر ایشون موافقم
قبلا منم این مشکلو داشتم وقتی پاورو عوض کردم از اون موقع به بعد دیگه مشکلی پیش نیومده.
شایدهم از مادربورد باشه؟!؟