۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۹:۲۰:۰۹
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۰۷:۴۴:۳۶
همه رو به يه واحد مثلا دقيقه تبديل كن بعد از هم كم كن
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۳۰:۵۲
تكراريه
پاك شه بهتره
پاك شه بهتره
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۶:۴۱:۳۱
قبل از اين كه پاسخ ايين دوستمون رو بدهم آقانبي عزيز و گل من مدير اين فروم هستم و ترجيح مي هم چه سوالاتي باشند و چه سوالاتي حذف شوند ( البته ناراحت نشويد ها :wink: ) ولي شايد اين دوستمون تايپيكي كه شما مي گوييد رو نديده و يا شايد هم منظور ايشون در دلفي مي باشد
واما جواب اين دوست عزيز :
ببينيد براي اين كار ما بايد چنديم مر حله ساده انجام دهيم به فرض مثال مي خواهيم زمان شروع يك كار را از زمان پايان آن كم كنيم پس بايد با استفاده از توابع مربوط در دلفي زمان ها را بدست آورده و در دو متغير آن ها را ثبت كرد و بعد آن ها را به يك رشته تبديل مي كنيم و در يك متغير رشته اي ( String ) ذخيره مي كنيم سپس آن ها را تبديل به اينتجر مي كنيم
بعد آن ها را كم كرده و سپس دوباره مراحل را از سر مي گيريم
و اعداد را به تايم تبديل مي كنيم
اگه مثال مي خواهيد بگوييد تابراتون برنامه رو در سه صوت بنويسم :wink: اصلا تا عصري آماده است
با تشكر - وحيد 2000
واما جواب اين دوست عزيز :
ببينيد براي اين كار ما بايد چنديم مر حله ساده انجام دهيم به فرض مثال مي خواهيم زمان شروع يك كار را از زمان پايان آن كم كنيم پس بايد با استفاده از توابع مربوط در دلفي زمان ها را بدست آورده و در دو متغير آن ها را ثبت كرد و بعد آن ها را به يك رشته تبديل مي كنيم و در يك متغير رشته اي ( String ) ذخيره مي كنيم سپس آن ها را تبديل به اينتجر مي كنيم
کد:
StrToInt()
و اعداد را به تايم تبديل مي كنيم
اگه مثال مي خواهيد بگوييد تابراتون برنامه رو در سه صوت بنويسم :wink: اصلا تا عصري آماده است
با تشكر - وحيد 2000
۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۱۵:۱۵
اگر لطف كنيد و يه برنامه در ويژوال بيسيك درست كنيد كه اين مثال در آن باشد خيلي بزرگي كرديد و يا توضيح دهيد البته در ويژوال بيسيك
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۰:۳۰:۵۵
البته با اجازه آقا وحيد مدير بخش دلفي سايت :oops:
اينم برنامه دوستمون البته با زبان وي بي نوشتم 8)
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
اميدوارم مفيد واقع بشه ! :wink:
اينم برنامه دوستمون البته با زبان وي بي نوشتم 8)
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
اميدوارم مفيد واقع بشه ! :wink:
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۶:۴۹:۱۹
خيلي ممنون
اما منظور من تايمر بود(مثلا در يك فرم يك تايمر داريم كه مدت 12 ثانيه دارد و اگر ما خودمان به فرم بعدي رفتيم چگونه مقدار زمان باقي مانده را حساب كنيم ) مثلا 8 ثانيه در فرم اول بوديم
چطوري در فرم دوم آن 4 ثانيه اضافي را بدست آوريم
من هر كاري مي كنم مقدار اوليه تايمر را به من مي دهد
اما منظور من تايمر بود(مثلا در يك فرم يك تايمر داريم كه مدت 12 ثانيه دارد و اگر ما خودمان به فرم بعدي رفتيم چگونه مقدار زمان باقي مانده را حساب كنيم ) مثلا 8 ثانيه در فرم اول بوديم
چطوري در فرم دوم آن 4 ثانيه اضافي را بدست آوريم
من هر كاري مي كنم مقدار اوليه تايمر را به من مي دهد
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۴۲:۴۳
ببين ايني كه شما ميخوايي فك كنم يه روش هست نه يه خط برنامه ، اگه ميتوني يه توضيح كامل راجب كاري كه ميخوايي انجام بدي بگو تا بهت بگم چيكار بايد كرد.
۲۳-اسفند-۱۳۸۳, ۱۵:۳۰:۵۸
يك برنامه است كه 10 تا فرم دارد كه در هر كدام از آنها چيزي است
من مي خواهم يك زمان مثلا 5 دقيقه را براي ديدن اين 10 تا فرم بذارم مثلا در اولين فرم 1 دقيقه بوده در فرم دومي كه رفت 1 دقيقه را از 5 دقيقه چگونه كم كنم
مثل امتحان رياضي كه 100 دقيقه وقت مي دهند
من مي خواهم يك زمان مثلا 5 دقيقه را براي ديدن اين 10 تا فرم بذارم مثلا در اولين فرم 1 دقيقه بوده در فرم دومي كه رفت 1 دقيقه را از 5 دقيقه چگونه كم كنم
مثل امتحان رياضي كه 100 دقيقه وقت مي دهند
۲۴-اسفند-۱۳۸۳, ۰۸:۵۴:۰۷
خوب ببين بعنوان يه نظر فقط : مثلا براي 5 تا فرمت 5 تا متغير بگير (بصورت جنرال) بعد وار هر فرم كه ميشي به متغير مربوط به اون فرم بر حسب زمان باز بودن اضافه كن مثلا اگه70 ثانيه باز بود شما 70 تا بهش اضافه كن . بعد فرم بعدي كه باز بشه مقادير هست و ميشه فهميد چه فرمهايي چقدر باز بودن.
۲۰-آبان-۱۳۹۰, ۲۳:۰۱:۴۱
شما مي تونيد با كمك يك فرمان ساده تايم موزد نظر رو از ساعت كم كنيد
در مثال زير متغيير myvar به دقيقه ميباشد
در مثال زير متغيير myvar به دقيقه ميباشد
FormatDateTime('hh:mm:ss',now-(myvar*60*0.125)/10800); now:zamane hal