برای حالا حالا ها نیست. سالها است که با شما است. فکر کنم یه بار دیگه هم من گفته بودم.
یعنی قبلا هک شد هنوز ویرایش نشد؟؟!!!!!!!
(۱۷-خرداد-۱۳۸۷, ۱۳:۱۵:۴۷)Di Di نوشته است: [ -> ]ظاهرا از مدتها قبل وجود داشته .... مسئله مهمي نيست!!
(۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۲۱:۳۸:۳۱)HoseinVig نوشته است: [ -> ]خوب یک مدت پیش اتفاقاتی افتاد و یکی از بچه های ویرانگر ایرانویجو گاز گرفته بود .
اما خوشبختانه به اطلاعاتش دست نزده بود
(۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۲۲:۱۴:۰۷)HoseinVig نوشته است: [ -> ]چجوریشو نمیدونم
چرا خرابکاری نکرد هم از خودش باید پرسید والا چی بگم شاید عذاب وجدان...
(۲۰-خرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۱۴:۰۴)hamed_Arfaee نوشته است: [ -> ]با سلام
بله چند ماه پيش گروهي باي نشان دادن ضعف امنيت فروم اونو هك كردن ولي فقط تيتر چند تا بخش رو عوض كردن و به جاي ديگه اي دست نزده بودن چون قصدشون خرابكاري نبودكه دو ساعت بعد از اين عمل كل فروم به حالت قبل برگشت و آخرين نسخه بروزرساني نصب شد و مشكلات رفع شدند ولي اين وسط نميدونم چه بلايي سر بخش جاوا اومد كه والدش پاك شد
به به
چقدر پیگیری شده قبلا!!!!!!!!!
این هیچ لینکی بهش نبود خیلی برام جالبه که چجوری پیدا می شه من فکر کدم قبلا پاکش کردیم و درست پاک نشده و چون لینکی هم بهش نبود و به همین دلیل قابل ویرایش هم نبود دستش نزدم
ولی برای اینکه مشکل برای همیشه حل بشه آوردم زیر بخش برنامه نویسی دیگه بقیش با بقیه مدیر ها
انشاالله این قضیه باعث بالا بردن امنیت سایت و فروم بشه
امیدوارم این بتواند کمکی به امنیت سایت بکند.
بله MyBB 1.4.3 هم که اومدو میتونید ارتقا بدید. ان شاءالله که دیگه شاهد چنین مواردی در انجمن های MyBB نباشیم. ;)
با سلام
این مشکل زمان مای بی بی 1.1 بوده نه تازگی ها .