ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بهترين عرضه كننده هاي دومين و هاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
به نظر شما بهترين جايي كه ميشه دومين و هاست خريد كجاست؟
سایت Letdigital رو ببین. قیمتاش خوبه. ولی نمیدونم سرویس دهیش چطوریه. یه نفر تعریفشو کرده بود.
e novin هم خیلی خوبه سایتهای بزرگی مثل danlodو takdownload روی این سرور هستن و iranserver هم هست که برنامه نویس روی این هاست
(ما هم چند بار از enovin هاست گرفتیم خیلی راضی بودیم)
سلام
من از webramzهاست گرفتم و دومین ثبت کردم
من که راضیم بقیه رو نمیدونم !!
سلام
من هم از http://www.iranwebservice.com/ هاست گرفتم ، پشتبانیش خیلی خوب هست و در تمامی ساعات شبانه روز جواب میدن و راهنمایی میکنن ، تا الان هم مشکلی نداشتم
دوستان کسی هاست میخواد اعلام بکنه !

البته پیام خصوصی بفرسته

و تاجایی که بتونم باهاش راه میام حتتی در حد Free هم نوکرشم هستم...

درضمن کسی هاست Warez هم خواست بازم در خدمیتم .. !

---------------

درضمن چند روزی هست که پهنای باند iranvig.com تموم شده و این خیلی بده !!!

مدیر گرامی اگه دوست داشتن من میتونم هر مقدار هاست و هر مقدار bw که دوست داشته باشن رایگان تقدیمشون بکنم

چون واقعا به ایرانویج علاقه دارم و خیلی دلم میخواد تو پیشرفتش سهیم باشم
سلام
نمی دونم این جا سوال کنم یا نه ؟ ولی می پرسم!!
پهنای باند یعنی cha?
هاست هم که همون فضاست؟
سلام

اشکالی نداره مهم اینه که به جوابتون برسین !

خوب همونطور که از اسمش معلمومه یه نوع پهنا هست دیگه !

مثلا شما یک گیگ فضا دارین و 10 گیگ پهنای باند !

خوب حالا شما تو هاستتون یه فایل 200 مگی اپلود میکنید

خوب اگه 50 نفر اون فایل رو دانلود کنن پهنای باند شما تموم میشه و سایتتون بالا نمیاد و ارور میده میگه پهنای باند تموم شده

البته خود اینترنت هم پهنای باند داره مثلا adsl وقتی پهنای باندت تموم بشه دیگه نمیتونی چیزی دانلود کنی یا حتتی یه سایت باز کنی ! چون دیگه نمیتونی send کنی یا Recive داشته باشی
سلام
در تکمیل فرمایشات دوست خوبمون حجم اطلاعاتی که مبادله میشه رو میشه گفت پهنای باند.البته ابن مبادله بین سایت (همون هاست شما ) و یوزر ها انجام میشه .
البته یادم رفت بگم که ! معمولا پهنای باند رو به صورت ماهیانه میدن