۰۵-آبان-۱۳۸۷, ۰۲:۲۷:۵۸
۰۵-آبان-۱۳۸۷, ۱۰:۰۳:۱۳
من تو کار فدورا نیستم ولی فکر کنم الان باید دنبال ۹ باشی ها حتما ۹ را دانلود کنی بشناستش
۰۵-آبان-۱۳۸۷, ۱۱:۵۲:۲۴
فدورا 9 رو دارم
ولي بعد از نصب و موقع بالا اومدن مانيتورم يه پيام ميده كه ميگه نميتونه سيگنال هاي دريافتي رو ساپرت كنه!!!
گرافيكم 512 ي Onboard و مانيتورم يه LCD به نام Acer هستش.
واقعا هم مشكل عجيبيه!
ولي بعد از نصب و موقع بالا اومدن مانيتورم يه پيام ميده كه ميگه نميتونه سيگنال هاي دريافتي رو ساپرت كنه!!!
گرافيكم 512 ي Onboard و مانيتورم يه LCD به نام Acer هستش.
واقعا هم مشكل عجيبيه!
۰۶-آبان-۱۳۸۷, ۰۹:۴۱:۰۲
این مشکل مربوط به فرکانس بیش از حد خروجی کارت گرافیک احتمالا پیش فرض رو یه عدد خیلی زیادی تنظیم شده باید رو یه عدد کم تنظیمش کنی
این فدورا رو من نصب کردم مشکلات دیگه ای هم داره (تو مایه های سرطان بود) می تونی opensuse نصب کنی (در حد سرما خوردگی بیشتر نیست) می تونی ۳ روز دیگه صبر کنی ubuntu 8.10 نصب کنی چیز خوبیه اگه دنبال یه چیز بهتر می گردی mint نصب کن
این فدورا رو من نصب کردم مشکلات دیگه ای هم داره (تو مایه های سرطان بود) می تونی opensuse نصب کنی (در حد سرما خوردگی بیشتر نیست) می تونی ۳ روز دیگه صبر کنی ubuntu 8.10 نصب کنی چیز خوبیه اگه دنبال یه چیز بهتر می گردی mint نصب کن
۲۷-آبان-۱۳۸۷, ۰۲:۰۳:۱۳
سلام
من يه كارت گرافيگ ديگه گذاشتم و نصب كردم . هي بدك نيست فقط جالب اينه كه فدورا 4 اون گرافيك آمبوردم رو ميشناسه اما 9 نميشناسه در حالي كه هردو تا جيفرس هستن .ولي خدا رو شكر صدا و همه درايوهام رو شناخت و مودم هم نصب شد .
من تا حالا يه هارد و يه DVD و يه كارت گرافيك به كيسم اضافه كردم و مودمم رو هم عوض كردم . به بعدش خدا رحم كنه .
من يه كارت گرافيگ ديگه گذاشتم و نصب كردم . هي بدك نيست فقط جالب اينه كه فدورا 4 اون گرافيك آمبوردم رو ميشناسه اما 9 نميشناسه در حالي كه هردو تا جيفرس هستن .ولي خدا رو شكر صدا و همه درايوهام رو شناخت و مودم هم نصب شد .
من تا حالا يه هارد و يه DVD و يه كارت گرافيك به كيسم اضافه كردم و مودمم رو هم عوض كردم . به بعدش خدا رحم كنه .
۲۷-آبان-۱۳۸۷, ۱۰:۱۴:۳۹
در مورد شما زياد مطمئن نيستم اما يكي از راه هاي تشخيص كارت گرافيك اصل از متفرقه اينكه اصلي رو
سيستم عامل به خوبي مي شناسه ولي براي اون فرعيه حتما بايد از CD نصبش كمك بگيريد.
سيستم عامل به خوبي مي شناسه ولي براي اون فرعيه حتما بايد از CD نصبش كمك بگيريد.