سلام
من یک فایل DLL دارم که میخواهم در صورت امکان سورس را بدانم و گرنه یک جورایی بعضی موقه ها غیر فعالش کنم
اینو هم بگم که وقتی این برنامه اجرا میشه نمیشه این DLL را پاک ویا ادیت کرد و من نمی دانم چطور باید با ویندوز در این مورد کنار بیام
دوستان اگه مطلبی در مورد کار با DLL می دانند که میتونه بهم کمک کنه بی جواب نزارند.
ممنون
چیز زیادی از صحبتهاتون دستگیرم نشد
ولی
اگه ویندوز نمیزاره حتما یه برنامه داره ازش استفاده میکنه برای پاک کردنش شما اول باید برنامه ای که داره ازش استفاده میکنه رو غیر فعال کنین
نمیتونین سورس اصلی رو هیچ وقت بدست بیارین ولی میتونین تو ollydbg سورس رو یه صورت زبان اسمبلی مشاهده کنین
دوست عزيز
سوالتون چندان واضح نيست لطفا توضيح كاملي در مورد مشكلتون ارائه بديد. در هر صورت همونطور كه دوست خوبم جناب Lord_Viper گفتن نمي تونيد سورس برنامه رو بدست بياريد اما با برنامه هايي نظير OllyDBG مي تونيد كد ديس اسمبل شده انها رو مشاهده كنيد.
براي اين منظور توصيه مي كنم از برنامه DE Decompiler و PeExplorer استفاده كنيد ( مي تونيد اين برنامه ها رو در بخش كرك / ابزار كرك دانلود كنيد )
از دوستان بخاطر پاسخ تشکر می کنم.
این DLL مال یک بازی هست که کارش تشخیص استفاده از کد تقلب و گزارش اون در پایات بازی هست.
و همانطور که شما هم گفتید وقتی بازی می کنیم این DLL اجرا میشه پس نمی تونیم اونو جابجا و یا تغییر نام و ... بکنیم
حالا من دنبال روشی هستم که هم این DLL سر جای خودش باشه وبازی بدون مشکل انجام بشه فقط یک مواقعی که نیاز دارم کد تقلب را بزنم این DLL را غیر فعال یا نمیدانم Rname و یا ... کنم تا پس از انجام کارم دوباره به حالت اولیه برگردونم
راهکار دوم که بنظرم میرسید اینه که شاید بتونم توی DLL را دستکاری بکنم که همیشه مقدار دلخواه منو به بازی برگردونه، که من تجربه کرک و ... را در این ضمینه ندارم.
ممنون میشم که راه حلی برای این کار بدید
شما بايد اين فايل رو طوري پچ كنيد كه هميشه يك مقدار رو بر گردونه ( همون مقداري كه در هنگام استفاده نكردن از كد تقلب بر مي گردونه )
چنانچه فكر مي كنيد دقيقا همين فايل كنترل استفاده از كد تقلب در بازي رو بر عهده داره، مي تونيد اون رو با OllyDBG اجرا كنيد و نقاط مشكوك اون رو هوك كنيد و در نهايت زماني كه تابع اصلي رو پيدا كرديد اون رو پچ كنيد.
براي دريافت اطلاعات بيشتر به بخش كرك / كارگروهي و يا آموزش كرك برنامه ها كه در همون بخش موجود هست رجوع كنيد.
برای تغییر نام بعد از اجرای بازی باید فایل DLL رو Free کنید واسه این کار نیاز به کد اینجکشن دارید که با تزریق کد FreeLibrary به پروسه بازی یا پروسه ای که با DLL کار می کنه می تونید DLL رو Uninject کنید و بعد تغییر نام یا حتی اونو پاک کنید.
بنظر من شما اصلا به اين كارا نيازي نداريد با برنامه quick memory editor مقدار رو تغيير بده بعد لوك بكنش كه ديگه تغيير نكنه. از همه راه ها ساده تره من خودم رو تمام بازي ها امتحان كرم nfs carboon رو تمام بازي هاي استراتژي.
موفق باشيد.