ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پلاگين
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
همه ديگه ميدونن پلاگين (Addon-Plugin) چيه.
خب حالا ما بخوايم اين سيستمو توي برنامهمون پياده كنيم. تا حالا چند تا سيستم پلاگين (كدشو) ديدم. يكي سيستم پلاگين MyBB، يكي توي برنامه نويس معرفي كرده بود.
خب حالا ميخواستم بدونم شما چه سيستمايي ديديد؟ يا چه سيستمي براي پياده سازي اين به ذهنتون ميرسه؟
جواب بديد. ميخوام هرچي كه حتي فكرشم كرديد بگيد.
يا علي.
من پلاگینهامو به صورت form dll در میارم یه پوشه به اسم پلاگین که هر dll بره داخلش تو منوی برنامه بخش پلاگین(که item هاش تو run time به صورت dynamic با اسم تمام این dll ها پر میکنمش)اضافه میشه
خب چطوری از پلاگین تو برنامه استفاده میکنید. سیستم پلاگینو که باید خودتون پیاده کنید؟
گفتم عزیز جان معمولا میشه هر برنامه بزرگ رو به بخشهای کوچیک تقسم کرد بعد میتونینی اون بخشهای مجزی رو به صورت formdll یا exe هایی که با پارامتر اجرا میشن تقسیم کنین و هر کدام رو جدا جدا بنویسی وقتی به هر بخش احتیاج داشتی اون بخش رو فرا خوانی میکنی
خب نه. این بیشتر میشه یه سیستم برای Patch کردن.
من منظورم دقیقا قابلیت پلاگین نویسیه. یعنی هر خواست پلاگین بنویسه و به برنامه اضافه کنه. دوباره توی برنامه بشه پلاگین ها رو فعال و غیر فعال و حذف کرد. عین سیستم Add-ons فایرفاکس.
براي استفاده از پلاگين تو برنامه بايد اين قابليت رو داخل برنامه به نحوي پيدا سازي كنيد تا برنامه بتونه كدهاي ماكرو، اسكريپت يا حتي برنامه هايي كه با نظم خاصي نوشته شدن رو داخل خودش اجرا كنه.

اين يعني ساخت يه زبان اسكريپت ساده و قابل فهم براي برنامه تا پلاگين هاي تهيه شده رو تحليل كنه. يا حتي ساخت برنامه به صورت تركيبي از چندين فايل DLL كه توسط يك فايل اجراي اصلي به اجرا در ميان يا از توابع اونها داخل برنامه اصلي استفاده مي شه.
ايجاد تابعي در برنامه اصلي براي تشخيص وجود داشتن فايل هاي DLL جديد و فراخواني توابع داخل برنامه كه مستلزم پيروي از يك ساختار يكنواخت در توليد فايل هاي DLL هست.