ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در حل یک تمرین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من مي خوام برنامه اي با C++ بنويسم که شکل مقابل رو چاپ کنه

اين هم کد هاي من لطفا ببينيد مشکل از کجاست؟ Cool
کد:
#include <iostream.h>
int main()
{
int i;
int j;
for (i=1;i<6;i++)
{
cout<<"";
for(j=5;j=1;j--)
cout<<"*";
cout<<'\n';
}
cin.get ();
cin.ignore ();
return 0;
}
سلام
برنامتو به صورت کلی که یه نگاه انداختم تو نگاه اول یه دستور اشتباه دیدم...اول اینو میگم بعد کلی تر بررسیش میکنم...
در دستور

(--for(j=5;j=1;j
; "*" >>cout

داخل حلقه for بعد از ; اول ،باید شرط حلقه را بذارین...چیزی که اینجا گذاشتین (j=1 )شرط نیست...معلومه که وقتی برنامه به این قسمت میرسه چون j=5 شده،پس در شرط حلقه صدق نمیکنه و بدون اینکه حتی یک ستاره چاپ بشه از حلقه بیرون میاد...
کد:
#include <iostream.h>
int main(){
int i;
int j;
for (i=5;i>0;i--){
    cout<<"";
    for(j=i;j>1;j--)
        cout<<"*";
    cout<<'\n';
}
cin.get ();
cin.ignore ();
return 0;
}
اینو تست کن
برنامتون اشکال زیاد داره.

اینم که آقا حامد نوشتن اینی نیست که شما میخوای...من دستی تستش کردم شکلش اینطوری میشه
[attachment=1653]

شما یه متغیر میخواین که شماره سطر را برای شما حفظ کنه(i)
متغیر دیگه باید تعداد blank های هر سطر که قبل از چاپ ستاره باید چاپ شوند را نگهداری کند(b)
ودیگری حاوی تعداد ستاره هایی که باید در هر سطر چاپ شوند باشد(j)

اگه کدتونو به شکل زیر بنویسین درست میشه...

کد:
int i , j , b ;
for (i=1;1<6;i++)
{
for (b=1;b<i;b++)
cout<<" ";
for (j=1;j<(7-i);j++)
cout<<"*";
cout<<'\n';
}

یه کم روش فکر کنین متوجه میشین ...اگه نفهمیدین یه بار دستي trace ش کنین...اگه نیفتاد بگین تا بازم توضیح بدم...
درسته من راست به چپ تصور کرده بودم . :d
ممنون دوستان دستتون درد نکنه درست شد فقط خط دوم برنامه یه مشکل کوچیک داشت، باید اینجوی بشه
کد php:
int i 
for (
i=1;i<6;i++)
{
for (
b=1;b<i;b++)
cout<<" ";
for (
j=1;j<(7-i);j++)
cout<<"*";
cout<<'\n';

(۱۲-آبان-۱۳۸۷, ۱۳:۵۲:۳۱)mohsen_f نوشته است: [ -> ]ممنون دوستان دستتون درد نکنه درست شد فقط خط دوم برنامه یه مشکل کوچیک داشت، باید اینجوی بشه

خواهش میکنم...قابلی نداشت....
اون هم اشتباه تایپی بوده...(به جای i اشتباهی نوشتم 1 )آخه من چهار سال پیش c++ کار کردم،واز اون موقع دیگه رو سیستمم برنامشو نداشتم که بخوام اجرا بگیرم و بعد error شو برطرف کنم