ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر آیکون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
[تصویر:  F-Options.jpg]

چطوری می شه تو وی بی همچین کاری کرد؟
سلام

کسی نمی دونه یا نفهمیده این عکسه یعنی چی؟
سلام (گر صبر کنی ز غوره حلوا سازس)
عکستون که زیاد واضح نیست
میخواهین ایکون فایلهای زیپ شده رو عوض کنین؟
اگه اینطوره باید تو رجیستری hkey_class_root برین و در قسمت .zip و zipfile برین و ادرس ایکون اونو به ایکونی که مد نظرتونه عوض کنین
(۱۲-آبان-۱۳۸۷, ۱۵:۲۹:۵۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]سلام (گر صبر کنی ز غوره حلوا سازس)
عکستون که زیاد واضح نیست
میخواهین ایکون فایلهای زیپ شده رو عوض کنین؟
اگه اینطوره باید تو رجیستری hkey_class_root برین و در قسمت .zip و zipfile برین و ادرس ایکون اونو به ایکونی که مد نظرتونه عوض کنین

سلام

من گقتم شاید منظورم رو نفهمیده باشید دوباره پست دادم
در هر صورت حرف شما درست است.
اما منظورم این بود که:
ما از طریق فولدر آپشن می تونیم آیکون هر گروهی از فایل ها منظورم آیکون کل فایل هایی که با یک پسوند مشابه وجود دارند مثلا کل فایلهای که با پسوند زیپ یا ... وجود دارند,را تغییر دهیم(البته این رو برای اینکه منظورم رو بفهمید گفتم نه اینکه بشما اساتید یاد بدم)در مثال بالا من از همون طریق(فولدر آپشن)آیکون تمام فایل های زیپی که وجود دارند را به آیکون سطل زباله تغییر دادیم(از آیکون سمت چپ به آیکون سمت راست)حالا می خوام همین کارو با وی بی انجام بدم.
کاری که من می گم نرم افزار های دیگه هم انجام می دن مثلا آیکون پوشه ها رو تغییر می دن.
با این اوصاف بازهم جواب شما اعمال از طریق رجیستریست
سلام.
برنامه های دیگه هم همون قسمت رجیستری رو تغییر میدن. حالا اگه روش تغییر رجیستری از طریق ویبی رو بلد نیستی بحث دیگست. تو سایت سرچ کنی تا دلت بخواد مطلب در مورد رجیستری هست.
سلام

ممنون
فقط برای تغییر آیکون پوشه ها هم باید از رجیستری اقدام کرد.
اگه می شه حداقل بگید کدوم مقاله چون خودتون گفتید تا دلتون بخواد هست.
خوب با این تعداد مطلب انتخاب پست یا تایپیک یا مقاله ای که به این موضوع ربط داشته باشه سخته
ادرس مقالش فکر کنم این باشه
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...age&pid=86