ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد كنترل WebBrowser
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان Biggrin
ديديد وقتي يه صفحه رو توي اكسپلورر باز ميكنيم بعضا صفحه همينجوري ميمونه و چيزي نمياره
وقتي استاپ رو ميزنيم صفحه رو مياره؟؟!!
من ميخوام اين مورد رو توي برنامم پيش بيني كنم (و از WebBrowser استفاده ميكنم)ي
يعني اين مورد رو برنامه تشخيص داده و استاپ كنه
همين!!!
Mohamad_VB نوشته است:سلام دوستان Biggrin
ديديد وقتي يه صفحه رو توي اكسپلورر باز ميكنيم بعضا صفحه همينجوري ميمونه و چيزي نمياره
وقتي استاپ رو ميزنيم صفحه رو مياره؟؟!!
من ميخوام اين مورد رو توي برنامم پيش بيني كنم (و از WebBrowser استفاده ميكنم)ي
يعني اين مورد رو برنامه تشخيص داده و استاپ كنه
همين!!!

سلام
فك ميكنم اين مورد به اين خاطره كه سرور اتصالشو با مروگر قطع نميكنه و مرورگر فك ميكنه باز هم اطلاعات هست.
راستي اين كامپوننت تو هر كامپيوتري كه وي بي نداره هست؟! :?:
كامران من توي ويندوزي كه وي بي نداشت سرچ كردم اين كامپاننت بود (ويندوز اكس پي بود)
اينم اسم فايلشه
کد:
SHDOCVW.DLL
راجع به سوال من هم چيزي به فكرت مياد ؟؟؟
Mohamad_VB نوشته است:كامران من توي ويندوزي كه وي بي نداشت سرچ كردم اين كامپاننت بود (ويندوز اكس پي بود)
اينم اسم فايلشه
کد:
SHDOCVW.DLL
راجع به سوال من هم چيزي به فكرت مياد ؟؟؟
ممنون.
به نظر من اگه ميشد ميشد حجم فايل درخواستي چقدره ميشد.
يعني اول حجمشو ميدونستيم بعد شروع به بارگذاري ميكرديم و بعدش به محض اينكه حجم اطلاعات دريافتي برابر با حجم فايل بود اتصال رو قطع ميكرديم. :roll:
حالا برم ببينم ميشه! :wink:
kamran11958 نوشته است:فك ميكنم اين مورد به اين خاطره كه سرور اتصالشو با مروگر قطع نميكنه و مرورگر فك ميكنه باز هم اطلاعات هست.
كامران ! فك ميكني تنها علتش اينه يا ممكنه دليل ديگه هم داشته باشه؟؟؟؟
Mohamad_VB نوشته است:
kamran11958 نوشته است:فك ميكنم اين مورد به اين خاطره كه سرور اتصالشو با مروگر قطع نميكنه و مرورگر فك ميكنه باز هم اطلاعات هست.
كامران ! فك ميكني تنها علتش اينه يا ممكنه دليل ديگه هم داشته باشه؟؟؟؟
آره فك ميكنم! Biggrin
يه كاري هم ميتوني بكني چك كني اگه تو يه بازه زماني هيچ اطلاعاتي دريافت نشد بلافاصله اعلام كني يا خودت اقدام به قطع ارتباط كني.
البته اگه حجم فايل رو بدوني خيلي بهتره.
خوب يه سوالي هست من ديدم چه دانلودر خود IE و چه دانلود اكسلريتور حجم فايل رو قبل از دانلود پيدا ميكنن ولي هنوز نتونستم روشش رو من پيدا كنم(گشتم ولي پيدا نكردم).
ashkan نوشته است:يه كاري هم ميتوني بكني چك كني اگه تو يه بازه زماني هيچ اطلاعاتي دريافت نشد بلافاصله اعلام كني يا خودت اقدام به قطع ارتباط كني.
البته اگه حجم فايل رو بدوني خيلي بهتره.
خوب يه سوالي هست من ديدم چه دانلودر خود IE و چه دانلود اكسلريتور حجم فايل رو قبل از دانلود پيدا ميكنن ولي هنوز نتونستم روشش رو من پيدا كنم(گشتم ولي پيدا نكردم).
ممنونم اشكان جان
راستي اين كنترلWebBrowser يه خاصيت busy داره ميشه از اون استفاده كرد وفهميد كه اطلاعاتي فرستاده ميشه يا نه