ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شماره تلفن تماس گیرنده در ویژوال بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و خسته نباشید . من یه برنامه می خواستم که هر کسی با تلفن منزل تماس گرفت ابتدا شماره آن طرف در ویژال بیسیک بیایید. سپس صدای وی را ضبط و ذخیره کند. با تشکر از مهندسین تلاشگر ایران ویج.
اگه برنامه میخواهین باید تو بخش نرم افزار درخواست بدین اگه تو نوشتن این برنامه مشکل دارین بهتره از kdtele ocx استفاده کنینی که همه این قابلیتها رو به اسونی در اختیار شما قرار مید
من اموزش هاي زيادي از اين ocx براي دلفي ديدم اما براي كار با vb نه كسي ميتونه كمك كنه
متاسفانه تو كشور ما استفاده از اين روش چندان قابل اعتماد نيست. چون اين نوع OCX ها معمولا از سيستم مخابرات اكثر شهرها پشتيباني نمي كنن و قادر به نمايش شماه تلفن نيستند.

اين يه نمونه از برنامه هاي كالر آي دي هست ببين كارت رو راه مي ندازه؟

[attachment=1677]
از اين هم ميتونی استفاده کنی امکانات جالبی داره و مجانی هست
با سلام

اگه میخواهین برنامه ای باشه که با هر سیستم مخابراتی کارکنه از یک سخت افزار استفاده کنین .
اکثر کامپوننت ها و کدها برای سیستم خاصی طراحی شدند و تعویض مرکز مخابراتی برنامه از کار می افته .
من براي حل مشكلم از دستگاه كالر آي دي كه آقاي بهزاد خزاما ساخته اند استفاده كردم.
(۱۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۰۸:۱۷)Di Di نوشته است: [ -> ]من براي حل مشكلم از دستگاه كالر آي دي كه آقاي بهزاد خزاما ساخته اند استفاده كردم.
و همچنین من
دوستان همچنين به توضيحات شما بايد اضافه كنم كه براي اين كار بايد مودم از سرويس v92 پشتيباني كنه
از اقایان مخصوصا اقای 1NAFAR خواهش میکنم تو برنامه ارتباط سریال PC با میکرو ATME16 از طریق بیسیک کمکم کنن: