ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه ی نصب ویندوز بر روی لپ تاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوست من.

وارد سايت سازند لبتاپ شو و برو توي قسمت درايور هاي لب تاپ بعد درايور ساتا رو دانلود كن‌(اول درايور معمولا نوشته ICH) بعد يه ايميج از ويندوز با برنامه Nlite بگير بعد درايوري كه دانلود كردي رو توي قسمت اضافه كردن درايور (Nlite) اضافه كن بعد يه ايميج بهت ميده كه ميتوني با همون برنامه (Nlite) رايتش كني بعد با سي دي موجود ميتوني ويندوز XP رو روي لب تاپت نصب كني....
سلام من لب تاب ایسوس مدل ان ۴۳ دارم وقتی می خوام ویندوز سون التیمیت و نصب کنم تا اخرین مرحله می ره وبعد از اخرین ری استارت دیگه بالا نمی اید ولی با پارتیشن ریکاوری خودش راحت نصب می شه. در ضمن روی خودش هوم پریمیوم نصبه که فقط به اون اجازه نصب می ده بایوس هم اب دیت کرم ولی باز هم نشد اگر می شود یکی راه حلی به من دهد مرسی
(۱۳-آبان-۱۳۸۷, ۰۰:۲۱:۳۸)ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω نوشته است: [ -> ]سلام
لپ تاب یکی از دوستام ویروس اتوران گرفته هر کاری کردم پاکش کنم نشد حالا می خوام ویندوزشو دوباره نصب کنم اما وقتی cd رو میزارم و دستگاه رو ریست می کنم cd بالا نمیاد ، وقتی هم که Delete رو می زنم که وارد Setup بشم وارد setup نمیشه، حالا چطوری باید ویندوزش رو نصب کنم
شما میتونید با کلید F2 وارد محیط ستاپ بشین و از اونجا درایو دی وی دی رو اولین درایو قرار بدین

یا

سی دی رو بزارین - باکلید های f11 یا f12 براساس نوع لپ تاب به منو بوت وارد بشین و درایو دی وی دی رو انتخاب کنید

ویروس اتوران هم آنتی ویروس داره
سلام
من میخواستم رو لپ تاپ sony vaio sve14 ویندوز نصب کنم .وقتی دی وی دی رو میزارم و ریست میدم میخوام وارد صفحه ی بوت بشم نمیتونم.هم اینتر میکنم هم Delete رو میزنم هم F11 یا F12 رو میزنم ولی باز وارد صفحه ی بوت نمیشه و ویندوز باز بالا میاد.کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ ویندوز اورجینالش هم ۸ هست...
صفحه‌ها: 1 2