ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه ی نصب ویندوز بر روی لپ تاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
لپ تاب یکی از دوستام ویروس اتوران گرفته هر کاری کردم پاکش کنم نشد حالا می خوام ویندوزشو دوباره نصب کنم اما وقتی cd رو میزارم و دستگاه رو ریست می کنم cd بالا نمیاد ، وقتی هم که Delete رو می زنم که وارد Setup بشم وارد setup نمیشه، حالا چطوری باید ویندوزش رو نصب کنم
تو لپ تاپ ها دكمه Delete نيستش . يه دكمه ديگه هستش . ( براي وارد شدن به Setup )

موقع بالا اومدن مي نويسه .

مدل لپ تاپ چي هستش ؟
سلام
خوب هستيد
معمولا f2 ويا دكمه هاي ديگر است كه توي پايين ليستشون كردم
f8
f11
f10
f12
f1
و يا تركيب ctrl و دكمه هاي كه توي بالا ليست كردم
اميدوارم كمك كنه
براي لپ تاپ معمولا كليد TAB هست به علاوه مي تونيد با زدن كليد F8 در هنگام بوت شدن، اولين ديوايس رو خيلي سريع انتخاب كنيد و ديگه وارد Setup نشيد.

اكثر لپتاپ هاي جديد داراي يه اسمارت فلش داخلي هستند كه ويندوز اورجينال به همراه درايورها داخل اون بك آپ گرفته شده و مي تونيد از اون هم استفاده كنيد.
مدل 500 del
العان لپ تاب پیشم نیست باید دوباره بگیرمش ، نحوی نصبش که با کامپیوترهای رومیزی فرقی نمی کنه؟
نه
سلام رو لپتاپم ویندوز اصلی ویستا هوم پرمیم هست میخوام عوض کنم سرویس پک کی ویستا بذارم تا جایی که باید صفحه دسکتاپ بیاد راحت میره ولی بعد یه پنجره تمام صفحه میاد با یه ارور بزرگ قرمز توش و سر پنجرم نوشته که نمیتونه ریکاوری یا بک اپ رو از توی درایو سی بخونه یکی غیر مشخص گفت که باید یه دکمه ای رو تیک کنم تا بشه ویندوز غیر اصلی رو نصب کرد ولی کجاس؟نمیدونم کمکم کنید لطفا تا حالا چندین بار امتحان کردم. asus f3sg
سلام می خواستم ویندوز لپ تاپم رو عوض کنم باید چی کار کنم؟ خواهشا کامل توضیح بدید ممنون
ویندوز لپتاپمم 7 هست بازم ممنون
CD را بذار توش عوض کن!
به همین راحتی!
فقط بعضی XP ها ممکنه هاردت رو نشناسه که خوب یه مدلی بگیر که سوپورت کنه !!!
چه جالب من این تاپیک رو ندیده بودم.
برای نصب ویندوز xp روی لپتاپ های vista و یا seven کار یه کم سخت میشه. اول باید درایور هارد اون لپتاپ رو برای xp بگیرید . که بهتره سایت های open source رو بگردید برای پیدا کردنش. بعد یه برنامه مثل Almeza MultiSet بگیرید (البته یه برنامه بود که خودم باهاش کار می کردم الان اسمش یادم نیست از این بهتر بود)
بعد ویندوز رو با Almeza MultiSet باز کنید و درایور هاتون رو بهش ازافه کنید.بعد هم فایل iso رو تحویل بگیرید.بعد هم رایت کنید و نصب کنید. به همین راحتی.
البته اگر می خواید امتحان کنید cd رو خراب نکنید .ویندوزتون رو بعد از ساختن به صورت بالا . با برنامه pebuilder3110a یا مثل اون edit کنید تا از فلش هم boot بشه. بعد هی برید تست کنید تا جونتون در بیاد.

به نظر من امتحان کردن فایده نداره . برید هر چی درایور هست دانلود کنید برای همه شرکتها بعد بیاید با Almeza MultiSet همرو ازافه کنید به ویندوز . بعد رو یه dvd 4 یا 8 رایت کنید بره پی کارش.
صفحه‌ها: 1 2