ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشکر قبل از دانلود
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
یه سره میرم سر اصل مطلب
خیلی از دوستان لطف میکنن و برای پربار تر شدن فوروم برنامه های جالبی رو تو سایت upload میکنن (10 نفرمیبینین دانلود کردن 1 یا 2 نفر تشکر کردن وقتی کسی زحمتی میکشه حتما باید ازش تشکر بشه)یا مقاله مینویسن و تو سایت قرار میدن خیلی ها هم میان و اونو دانلود میکنن نظرم اینه که کاری بشه که هر کی میخواهد اون attechment ها رو دانلود کنه حتما قبلش تشکر کنه تا اجازه دانلود بهش داده بشه
آقا مبین حرفایی میزنینا...!!!!!!
من بعد از چند بار تشکر کردن از دوستان از طرف مقامات بالای همین سایت برام پیغام اومد که اگه دیدیم دیگه تشکر بیجا کردین باتون برخورد میشه(البته این جملاتو نگفتن...خیلی محترمانه گفتن ولی منظورشون همین بود...)
گفتم مگه تشکر کنیم چی میشه؟؟گفتن که فضای سرور اشغال میشه!!!!!!!!
(۱۳-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۱۱:۴۴)mahbooob نوشته است: [ -> ]آقا مبین حرفایی میزنینا...!!!!!!
من بعد از چند بار تشکر کردن از دوستان از طرف مقامات بالای همین سایت برام پیغام اومد که اگه دیدیم دیگه تشکر بیجا کردین باتون برخورد میشه(البته این جملاتو نگفتن...خیلی محترمانه گفتن ولی منظورشون همین بود...)
گفتم مگه تشکر کنیم چی میشه؟؟گفتن که فضای سرور اشغال میشه!!!!!!!!
Amaze Amaze Amaze
ببخشید اشتباه گفتم...
گفتتند که به سرور فشار میاد....!!
(۱۳-آبان-۱۳۸۷, ۱۲:۱۱:۴۴)mahbooob نوشته است: [ -> ]اگه دیدیم دیگه تشکر بیجا کردین
خب پس چراش معلوم شد
قصد جسارت ندارم مبین جان عزیز ولی نظر من اینه که قضیه تشکر لوس نشه .
تشکر یه چیز اختیاری هست و حتما هم نیاز نیست به زبون آورده بشه . من الان
خیلی از سایت ها رو می بینم که قضیه تشکر رو لوس کردن و بچه هاش مثل قلک
تشکر جمع می کنن .
خواهش میکنم خسرو جان این فقط یه پیشنهاد بود
(البته یه تحقیق کوچولو کردم ما فعلا نمیتونیم این کارو بکنیم چون این پلاگین فقط برای vb هست و برای مای بیبی یکی باید زحمتشو بکشه)
سلام
شاید چیز بدرد بخوری یا اصلا چیز بیربطی upload کرده باشه باید تشکر کنیم؟
تشکر عندالله محفوظ است
سلام Biggrin
باز هم من و نبش قبر :d
ایده خیلی خوبیه
دوستان استقبال نمیکنن ؟:d