ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خوندن محتویات فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
آقایون من می خوام با ویژوال بیسیک یه فایل رو بخونم که داخلش هم اسپس هست هم کاما یا کدها زیر نمی شه چون تابع linput وقتی با اسپیس یا کامل می رسه تموم می شه کارش؟

open "c:\baby.txt" for input as #1
do until(eof(1)=true)
line input #1,baby
list1.additem baby
loop

حالا با چه کدی می تونم داخل این فایل ها رو که اسپیس یا کاما داره رو بخونم
آقایون لطفا کمکم کنین
میخواهین تو فایل جستجو کنین یا اونو خط به خط جدا کنین؟
آقا می خوام کل یه فایل رو داخل یه text برزیم خاصیت Multiline ش هم فعال کردم حالا باید چی کار کنم؟ آقا حالا فرقی نداره که خروجیش کجا بره یعنی چه داخل Listbox بره یا textbox فقط می خوام کل یه فایل که داخلش اسپیس و کاما هست رو بتونه کامل بخونه
سلام.
این کد کل فایل رو برات میخونه.
کد:
strData = Space(FileLen(FileAdrs))
Open FileAdrs For Binary As #1
    Get #1, , strData
Close #1
آقا این هم کار نمی کنه
فایل داخلش بعد از یک تعداد حرف اسپیس هست( همون خط اول) از خط اول متوقف می شه بقیه ی فایل رو نشون نمی ده
آقا اگر می شه کد آماده رو داخل یه فایل زیپ که مطمئنین کار می کنه بزارین تا این طوری بهتر ببینیم( چون هر چی کد اماده تا اینجا زدیم هیچ کدوم کار نکرد که نکرد
شاید به خاطر این باشه که شما به eof مقدار 1 رو دادین شاید باید بنویسین
کد:
not(eof)
کد:
Dim B As String
Open "c:\baby.txt" For Binary As #1
B = input(LOF(1), #1)
Close #1
Text1 = Replace(B, Chr(0), " ")
آقایون ممنون که کمک می کنید
کار کرد همه جیز درست شد crazyfull ممنونم
سلام
مشكل شما كه حل شد ولي يه راه ديگه هم هست اونم استفاده از كنترل richtextbox هست در خاصيت filename اون كافيه آدرس فايل رو قرار بدي و محتواي اونو واست توي خاصيت text ميريزه .....
سلام.
پس مشکل شما خوندن فایل نبوده. بلکه نمایشش بوده. شما میخواستی یه فایل باینری رو تکس باکس نمایش بدی و به علت وجود null یا chr(0) مشکل پیش میومد. اگه شما انتهای کدی که گذاشتم replace که crazy گذاشت رو اضافه میکردی مشکل حل میشد. به این صورت:
کد:
Dim strData As String
strData = Space(FileLen(FileAdrs))
Open FileAdrs For Binary As #1
    Get #1, , strData
Close #1
strData = Replace(strData, vbNullChar, " ")

صفحه‌ها: 1 2