ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل با كماندوز3
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من تو بازي كماندوز 3 (ماموريت در اروپا) همه سربازها رو كشتم و آژير هم به صدا در نيومد حالا هر كاري ميكنم راه مخفي ايستگاه قطار براي سوار شدن رو پيدا نميكنم! كسي ميتونه راهنمايي كنه؟! :roll:
كامران تو بازي هم ميكني ؟؟؟

چشمم روشن ! :wink: Amaze من متاسفانه خيلي وقته كه وقت بازي كردن ندارم ...

اگه جوابت رو ميدونستم ميگفتم :cry: اخه كماندوز تنها بازيه كه من دوست داشتم

:wink:
afshin نوشته است:كامران تو بازي هم ميكني ؟؟؟

چشمم روشن ! :wink: Amaze من متاسفانه خيلي وقته كه وقت بازي كردن ندارم ...

اگه جوابت رو ميدونستم ميگفتم :cry: اخه كماندوز تنها بازيه كه من دوست داشتم

:wink:
سلام
بابا مگه ما آدم نيستيمAmaze :wink:
آره اين كماندوز خيلي باحاله من كماندوز 2 رو تموم كردم ولي اين 3 يه نمه سخته! :wink: رمزهاشو دارم ولي حال نميدده :roll:
اتفاقا بازي بنظر من خيلي خوبه ، گاهي وقتا براي رفع خستگي بد نيست-ولي من با اين بازي جديدا اصلا حال نميكنم بازي قديميا با همه سادگي قشنگتر بودن(البت از ديد من)
سلام
بازي خوبه ولي به شرطي كه زياد نباشه .
آقا كامران شرمنده كه جوابي واسه شما ندارم آخه من بازيهاي جديد رو انجام ندادم ولي همونطوري كه آقا اشكان اشاره كردن بازيهاي قديمي عالم ديگه اي داشتن . مثل j9 يا Mario‌ و يا حتي Gobman‌ كه بازي خيلي خيلي جالبي بود . يادشون بخير .
سلام به بروبچ

بابا بازي خيلي حال ميده ! من يه چندتا بازي سفارش دادم بابام برام بياره اينجا حال كنيم رو شبكه . مرسي قانون كپي رايت Amaze Amaze Amaze

به نظر من اگه كسي بگه من خيلي باحالم چون بازي نمي كنم خيلي ببخشيد احمقه و هيچي هم كامپيوتر حاليش نيست . 8)
ما كه 100 خط برنامه مي نويسيم جونمون درمياد Amaze Amaze اونها ميشينن اينهمه كار مي كنن تا يه بازي درست بشه ! :roll:
بازي رو بچه هاي كودكستاني درست نمي كنن كه حالا هم كودكستاني ها فقط بايد باهاش بازي كنن !!

راستي طرفداران بازي هاي استراتيژيك !!! بازي Age Of Empires 3 شش ماهه دوم سال 2005 مياد بيرون ! آخره بازيه ! اينم لينكش :

http://www.ensemblestudios.com

عكس هاي توي بازي رو ببينيد اون وقت بازم بگيد بازي .......................اخه ! Amaze

قربان همه برو بچه ها :wink:
اقا من اين بازي رو نصب كردم ولي موقعي كه ميره به بازي از بازي در مياد و به صفحه win مياد
لطفا يكي كمك كنه من اين بازي رو خيلي دوست دارم :cry:
00110 نوشته است:اقا من اين بازي رو نصب كردم ولي موقعي كه ميره به بازي از بازي در مياد و به صفحه win مياد
لطفا يكي كمك كنه من اين بازي رو خيلي دوست دارم :cry:
سلام
اين بازي تو سي دي سه يه كرك داره بعدشم كارت گرافيكت چنده؟! :roll:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
بازی کلش بده
دیگه بازی نکنید
شما خودتون یه بازی بسازید
چه احساس نسبت به کسی دارید کخ بازی شما را می کنه
:wink: :wink: :wink: :wink:
كارت گرافيك من 32 است و كرك رو هم استاد كردم ...
آقا بعد از عمری من این تاپیک رو تازه دیدم
هنوزم مشکل داری
من همه ی کاماندوز ها رو تموم کردم
راستی چطوره یه بخش بازی هم راه بندازیم
نظرتون چیه ؟