HamedRezaee نوشته است:دستت درد نكنه آقا وحيد :oops: :wink:
سر شما درد نكنه قابلي نداشت
آقا جون من شرمنده اكانتم تمام شده بود ترا خدا منو ببخش
---------------------------------------
پروژه هم :
1= پايه ام صد در صد
2=مقاله اي در اين مورد ندارم ولي خوب حتما دنبالش ميرم
3= در مورد زبان اسكريپتي اش هم فردا پس فردا يه مقاله اي چيزي براتون در ست مي كنم
4= در مورد گروه هم يه گروهي هست كه از من و نويد جان(Viper) و هم چنين افراد داوطلب تشكيل شده و كار و فوكوس اون هم بيشتر رو كار هاي سيستمي هست اما من مرده كار گرافيكي هستم
و همچنين براي اين كار و الگوريتم ها و مستندات مي توني روي سايت كامپايلرز حساب درست و حسابي باز كني
در مورد چيز هاي ديگه هم براتون يه پي ام مي فرستم
اميدوارم بتونيم اين پروژه رو ديگه عملي كنيم اما به قول هميشگي اشكان
با مستندات و همكاري برنامه ريزي شده
خب منتظر جواب شما هم اينجا هم در ياهو مسنجر هستم استاد
باز هم از همتون تشکر میکنم و احتمالا تا فردا کلیات کار رو به صورت کلاسه شده می نویسم.
قربان همگی حامد. :wink:
اولا سال نو رو به همگی تبریک میگم امیدوارم سال پر بار همراه با بهروزی را داشته باشید ...
توضیح کلی پروژه همراه با مشکلات:
1.شرح مشکلات
فکر میکنم که بیشترین مشکل با در این پروژه بزرگی پیچیدگی و صد البته بی تجربگی ما باشد.نداشتن پشتیبان مالی(البته فعلا)رو به مشکلات اضافه کنید.
2. نام پروژه
اسم پیشنهادی من برای این پروژه PGF هست که اختصار Persian Game Factory هست وجای بحث هم توش زیاده.
3.توضیح پروژه
این پروژه در واقع اولین کار جدی در بین ایرانی ها البته تا آنجایی که من اطلاع دارم هست که اگر موفق بشه و به آخر برسه کار بزرگ در صنعت بازی سازی ایران خواهد بود.که امیدوارم تا انتها برسه
ما در این کا احتیاج به پشتیبان مالی هم داریم که اگر کسی بتونه اون رو برای ما پیدا کنه لطف بزرگی در حق گروه انجام داده.
4.هدف از پروژه
همون طور که گفتم هدف ما از انجام این پروژه که هیچ ایرانی تا الان نکرده(به هر دلیل) این پروژه میتونه گام بزرگی در انجام این چنین پروژه هایی باشه .
البته این برنامه Open Source نسیت بلکه فعلا Free Ware هستش.
حتما این برنامه یک نسخه پارسی خواهد داشت.