HamedRezaee نوشته است:برادر سطح پيشرفته
من قصد دارم به صورت جدي و با همكاري افراد داوطلب يك موتور بازي دوبعدي بنويسم اگر تمايل داريد لطفا ادامه متن رو بخوانيد...
اين موتور رايگانه و فقط براي اينه كه ما هم به دنيا بگيم مي توانيم و ايراني هيچ چيزي كم نداره. زبان پايه در اين موتور دلفي و البته هر كي به زبان ديگري تسلت داره هم ميتونه با ما همكاري كنه... لطفا اگر مايل هستيد به آدرس من :sany_hamed2000@yahoo.comميل بزنيد اگر استقبال زياد بود يك سايت هم ميزنيم. چون ميخوام كا سريعتر سر و سامون بگيره لطفا تا حداكثر يك هفته بعد از اين تاريخ آمادگي خودتون رو اعلام كنيد. با آرزوي موفقيت حامد رضائي
HamedRezaee نوشته است:همون طور كه گفتم اين موتور بر پايه دلفي نوشته ميشه و چيزي شبيه Game Maker هستش. اين برتامه احتمالا از دو بخش كد نويسي و بدون كد نويسي برايث آماتور ها تشكيل ميشه. من براي اين پروژه به تعدادي برنامه نويس ،كسي كه به زبان انگليسي خوب وارد باشه،كسي كه با اسمبلي آشنايي داشته باشه و خلاصه هر كس كه فكر ميكنه ميتونه كاري انجام بده احتياج دارم. اميدوارم توضيخات كامل باشه؟
دستت درد نكنه آقا وحيد :oops: :wink:
آقا حامد عزيز .
ببين ايني كه شما ميگي كار خيلي جالبيه منم از اينكه كسايي تو سايت هستن كه اينقدر علاقمند هستن لذت ميبرم.
واسه تعريف يه همچين كاري بايد خيلي كارا بكني.
ببين اصلا تعريف كردن يه كار خودش نصف كار هست.
اگه بشه يه نمونه ميارم تا بگم تعريف يه كار چه خصوصياتي بايد داشته باشه.
آقا اشكان منتظر هستم تا نمونه شما رو ببينم.
فعلا ميخوام چند نفري اعلام آمادگي كنند تا يكمي دلگرم شم! :wink:
آقا ما هم هر كمكي باشه مي كنيم و هستيم . البته من ترم 2 شروع شد و دوباره درگيري :cry:
اما من به مرجع هاي انگليسي بازي سازي هم دسترسي دارم . اگه بشه سعي مي كنم دنبالشو بگيرم !
قربان بروبچ
ممد2003 اگه ميتوني و زحمتي برات نيس يه كاري بكن يه مقاله پيدا كن كه روش و نحوه تعريف يه پروژه رو توش گفته باشه. ممنون ازت.
بله بچشم !
اينهم يه لينك از دانشگاه واشنگتن آمريكا !!! 8O از اين ديگه كلفت تر ؟؟؟
اگه از اين مقاله هر بخشي رو متوجه نشديد بمن بگيد . بلاخره هرگونه ترجمه و توضيح بتونيم در خدمتيم ! :wink:
http://www.washington.edu/computing/pm/define
محمد جان دستت درد نكنه مثل اينكه اين بحث داره يكم جون ميگيره... :P
خيلي كامله ، لامصب هرچي فكر كني توش ديده شده .
اگه مقاله يه ترجمه توپ بشه فك كنم همچين مرجعي رو نشه به فارسي پيدا كرد.بعد از نوروز پيش رو ميگيرم هرجور شده براي ترجمه متنش-مرجعش فوق العاده هست.
ممنونم ازت ممدجون-متن فارسي اون اگه بياد بيرون چه شود.
من كوچيك همه هستم :oops:
گفتم چون ترم دوم دانشگاه شروع شده متاسفانه من وقت ترجمه اين مقاله رو ندارم :oops: :oops: و گرنه خودم كارش رو ميساختم چون يه بخشهايي ازش مطالعه كردم و كلي لذت بردم :wink:
البته اگه كمكي باشه من دريغ نمي كنم :wink: