ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چاپ فرم در صفحه A4
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.من استفاده از كريستال ريپورت رو ايده ي خوبي نمي دونم.
به نظر من بهتره از WORD استفاده كنين.فكر كنم يكي از دوستان كدش رو قرار داده بودند كه متن رو با قالبي كه ما مي خواهيم تو WORD وارد مي كنه.
من خودم هم دارم از اين ابزار استفاده مي كنم و الحمدالله مشكلي ندارم و راضي ام.
(۱۸-آبان-۱۳۸۷, ۱۱:۳۷:۴۶)sepehrEZ نوشته است: [ -> ]سلام.من استفاده از كريستال ريپورت رو ايده ي خوبي نمي دونم.
به نظر من بهتره از WORD استفاده كنين.فكر كنم يكي از دوستان كدش رو قرار داده بودند كه متن رو با قالبي كه ما مي خواهيم تو WORD وارد مي كنه.
من خودم هم دارم از اين ابزار استفاده مي كنم و الحمدالله مشكلي ندارم و راضي ام.

شما هم اگه از كريستال استفاده كنين ديگه همچين حرفي رو نميزنيد خيلي پيشرفته تر از برنامه هاي ديگه هست به اضافه اينكه برنامه پيش فرض مايكروسافت براي vb.net هست
متاسفانه مشكل من هنوز پا بر جاست . از چندتا از اساتيد محترم دانشگاه هاي تهران هم پرسيدم كه نتيجه اي نداشت

مي دونم اين كار شدنيه چون قبلا كامپوننتهايي براي چاپ فرم با وي بي نوشته شده اما چطوري؟!!! واقعا هيچ كس نمي دونه؟؟؟
Di Di جان میشه بگید چه کامپوننتی ؟
یکی دوتا OCX اون موقع ها پیدا کرده بودم که مثل همین کریستال ریپورت بودن اما خوب کارم رو راه ننداختن

برای اطلاع دوستان هم باید بگم از فونت Badr در کریستال ریپورت 8.5 و 9 استفاده کردم و مشکلم حل شد.
صفحه‌ها: 1 2