ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۲۹:۰۹)sita_rampail نوشته است: [ -> ]
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۱۱:۲۱)nilofareabi نوشته است: [ -> ]من دو تا سنسورم رو خط مشکی( که باید خاموش باشه پس)، دو تا سنسور عقب روی زمینه سفید (که روشن می شه پس) همینجوری وقتی رباتو برعکس می کنم و رنگ سیاه و سفید می گیرم کارکرد موتور درسته ، ولی تو مسیر که قرار می گیره کج می شه یه تیکه هم صاف نمی ره !
از چیه یعنی؟ چیدمان سنسورها؟
پس باید اینجوری تنظیم کنین : کل ربات رو بذارین روی یه صفحه ی مشکی بعد همه سنسور را رو 0 کنین بعد بذارینش روی صفحه ی سفید و سنسور هارو 1 کنین! ( به طور کلی پتانسیومتر رو جوری تنظیم کنین که وقتی سنسور روی خط 0 و وقتی خارج خط 1 )

یه سوال : اصلاً ربات شما کار میکنه؟؟؟Biggrin

موتور که میگین درست کار میکنه! پس باید مشکل از سنسور هاتون باشه !سنسور هاتونو مجدد تنظیم کردین؟

بله درسته همش ولی نمیدونم چرا کج می ره یا مستقیم نمی ره؟
برنامه درسته پس؟
میکرو هنگ نمیکنه؟
سنسوره چه شکلی به میکرو وصل شدن ؟
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۸:۵۴:۳۲)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]برنامه درسته پس؟
میکرو هنگ نمیکنه؟
سنسوره چه شکلی به میکرو وصل شدن ؟

نمیدونم چطور می شه که هنگ می گن بش؟
یعنی چی چطور وصل شدن؟
.
..
. .
مدلش اینه ، بردشم جداست .
من یکم نا امید شدم امشب دیر وقت میام یه سری می زنم
دعام کنید
9 ترمو اینا ....
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۰۲:۱۰)nilofareabi نوشته است: [ -> ]نمیدونم چطور می شه که هنگ می گن بش؟
یعنی چی چطور وصل شدن؟
.
..
. .
با اجازه آقا مرتضی!

یعنی میکرو درست کارنمیکنه!!
یعنی طرز چیدمان سنسورهاتون چه شکلیه؟و چه جوری بستینش؟

مهندس برد سنسور معمولاً جداست!
منظور شما چیه؟میشه واضح تر توضیح بدین!!!
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۳۰:۵۲)sita_rampail نوشته است: [ -> ]
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۱۹:۰۲:۱۰)nilofareabi نوشته است: [ -> ]نمیدونم چطور می شه که هنگ می گن بش؟
یعنی چی چطور وصل شدن؟
.
..
. .
با اجازه آقا مرتضی!

یعنی میکرو درست کارنمیکنه!!
یعنی طرز چیدمان سنسورهاتون چه شکلیه؟و چه جوری بستینش؟

مهندس برد سنسور معمولاً جداست!
منظور شما چیه؟میشه واضح تر توضیح بدین!!!

گفتم که چیدمان سنسورها به این شکل هست:
.
..
. .
خروجی آی سی درسته ، سنسورم درست کار می کنه رو زمین که قرار می گیره خط سیاهو دنبال نمی کنه.
این مشکل از خیلی نکات روبات میتونه باشه شما اگه ممکنه ششماتیک ربات بزارین به همراه برنامه تا مشکل یابی کنیم این جوری که نمی شه گفت .
یه احتمال هم هست موقع حرکت افت ولتاژ پیش بیاد و سنسورا نبینه و میکرو قاطی بکنه
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۱:۱۳)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]این مشکل از خیلی نکات روبات میتونه باشه شما اگه ممکنه ششماتیک ربات بزارین به همراه برنامه تا مشکل یابی کنیم این جوری که نمی شه گفت .
یه احتمال هم هست موقع حرکت افت ولتاژ پیش بیاد و سنسورا نبینه و میکرو قاطی بکنه

روی برد سنسور برای هر سنسور یه led گذاشتم ،اینجوری می فهمم تا هر کدوم روشن و خاموش می شن ، یکم حساس هستن فقط تو پروتئوس هم درست جواب می ده فقط وقتی میاد رو زمین درست نمی ره.
(۲۹-شهریور-۱۳۸۸, ۲۳:۵۱:۱۳)maxn@morteza نوشته است: [ -> ]یه احتمال هم هست موقع حرکت افت ولتاژ پیش بیاد و سنسورا نبینه و میکرو قاطی بکنه
سلام
آره کاملاً موافقم !

(۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۰۰:۰۳:۴۲)nilofareabi نوشته است: [ -> ]روی برد سنسور برای هر سنسور یه led گذاشتم ،اینجوری می فهمم تا هر کدوم روشن و خاموش می شن ، یکم حساس هستن فقط تو پروتئوس هم درست جواب می ده فقط وقتی میاد رو زمین درست نمی ره.
خوش تیپ پروتئوس رو بیخیال ! شما باید در عمل ببینین که چه مشکلی پیش مییاد!
منم همین مشکل و داشتم (درست عین شما هم در جواب گرفتن و هم دراتمام رسیدن زمان تحویل پروژه) ! ولی خونسرد باشین و توکلتون به خدا باشه وهمه چیز رو به اون بسپارین!

قدم به قدم جلو برین:
1)برنامه رو از اول تا آخرش چک کنین!
2)میکرو رو چک کنین (که سالم هست یا نه)؟
3)ظاهراً سنسورها خوب کار میکنه ولی باز هم سعی کنین که حساسیت شو نسبت به نور محیط کم کنین!
4)موقع حرکت ولتاژ رو حتماً چک کنین!

(در کل من احتمال میدم مشکل شما در مورد 1و 4 باشه!!!!)
منم قبلا به این مشکل برخودم لطفن شماتیک مدار و نحوه سنس کردن سنسورا با میکرو بزارین تا راهنمای کنیم
سلام من تو مدارم از 2تا رگولاتور 12 و 5 ولت استفاده کردم ، بار اول جواب نمی داد،یعنی اون 5 ولته می شد 3.5 اون 12 هم 3.5 ولی دو تا خازن زدم به ورودی رگولاتور 5 ولت و یه خازن به خروجی رگولا تور 12 و 5 ولت درست شد و دقیق،کسی می دونه نقش این دو تا خازن چی بوده؟
(۳۰-شهریور-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۱۵)nilofareabi نوشته است: [ -> ]سلام من تو مدارم از 2تا رگولاتور 12 و 5 ولت استفاده کردم ، بار اول جواب نمی داد،یعنی اون 5 ولته می شد 3.5 اون 12 هم 3.5 ولی دو تا خازن زدم به ورودی رگولاتور 5 ولت و یه خازن به خروجی رگولا تور 12 و 5 ولت درست شد و دقیق،کسی می دونه نقش این دو تا خازن چی بوده؟

سلام معمولاً خازن نقش جلوگیری از نویز و افت ولتاژ رو داره!
و در مدارات DCجریان لحظه ای رو خنثی میکنه !
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12