ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام
اگه از pcb استفاده کنی که خیل خوبه شکل قرارگیر سنسور ها رو مثل ")" پرنتز دربیار

من یکی از دوستانم از )( این شکل استفاده کرده بود میگفت : خیلی خوب جواب میه البته اون از ستپ موتور استفاده میکرد و زاویه چرخش روبات محاسبه میکرد
در هر صورت از pcb استفاده کن تا زیبا تر و دقیق تر باشه
با سلام
در مورد ارتباط بی سیم روبات با کاربر از چه ماژول هایی میشه استفاده کرد؟
تا اونجایی که متوجه شدم HMT-HMR گزینه مناسبی هست
میشه یکم توضیح بیشتر بدین؟
(۰۵-فروردین-۱۳۹۰, ۰۲:۱۲:۵۹)skeghbal نوشته است: [ -> ]با سلام
در مورد ارتباط بی سیم روبات با کاربر از چه ماژول هایی میشه استفاده کرد؟
تا اونجایی که متوجه شدم HMT-HMR گزینه مناسبی هست
میشه یکم توضیح بیشتر بدین؟
همین الان دارم با hmt&r سر و کله میزنم. خیلی نامناسب اند.(البته برای کارهایی که نیاز به سرعت زیادی داشته باشند.)
به نظر من دنبال ماژولی بگردین که از آیسی ای استفاده کرده باشه که خودش امکان برقراری ارتباط ، بدون از دست رفتن دیتا رو فراهم کنه.
باسلام خدمت دوستان
خوب اگرآزمايشي باشه عيب نداره درضمن كنترل فاصله سنسورها هم دست خودتونه ولي اگرفاصله دقيقي از برد آزمايشي(روي فيبر سوراخدار) بدست بياري
مسلما ميتوني pcb شو تهيه كني پيشنهاد من براي سنسور هم on2179

سلام و خسته نباشید
من دارم رو یک پروژه کار میکنم که روبات کنترل پذیر از طریق کامپیوتر به صورت بیسیم میباشد و تمام مطلب های این قسمت را مطالعه کردم و راستش قسمت برنامه میکرو و برنامه ارتباط میکرو با کامپیوتر را یاد ندارم باید چه کار کنم قسمت الکترونیک روبات از دو موتور dc و یک l298 و atmega 8 و lcd و ... برای ارتباط بیسم هم از ماژول های hm-tr با فرکانس 915 استفاده کردم و مکانیک روبات هم از مکانیک روبات های مسیر یاب که به صورت سه چرخ میباشند استفاده کردم و می خواهم که روباتم به چهار جهت اصلی حرکت کند خواهشمندم اگر کسی برنامه این روبات را دارد و اگه امکانش هست روی سایت قرار دهید و بیسیک باشد خیلی بهتر میشود . باتشکر فراوان
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12