ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
اگه سرعت مهمه خوب برد 1000 سوراخ و اگه زيبايي و تعميرات مهمه خوب PCB
(۰۳-آذر-۱۳۸۷, ۰۱:۵۳:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]اگه سرعت مهمه خوب برد 1000 سوراخ و اگه زيبايي و تعميرات مهمه خوب PCB

تفاوت سرعت؟فرقش چه جوریه؟
منظورم از سرعت ، سرعت ساخت مدار هستش . ( نه سرعت حركت ربات )

سريع مدارو وصل مي كني و لحيم مي شه مي ره ( با هزار سوراخ )

فقط اگه بخواي سنسور رو عوض كني اون وقته كه حالت گرفته مي شه .

ولي براي PCB بايد نقشه اش رو بكشيند و رو فيبر انتقال بدين با روش هاي موجود و اسيد و ... و در كل پروسه طولاني داره . ولي در عوض قشنگ در مياد .
سلام دوستان می شه در مورد کنترلش با کامپیوتر منو راهنمایی کنین
سلام سیتا جون...
تااینجای پروژتو که من نتونستتم بهت کمکی بکنم...ولی فکر میکنم مرحله ی بعدی کارت انتخاب ماژول های فرستنده گیرندت باشه برای کنترل ربات توسط کامپیوتر....

فکر میکنم باید ارتباط ربات با کامپیوتر توی این پروژه دوطرفه باشه یعنی هر دوتا بتونن برای هم اطلاعاتی ارسال کنن...(البته روی یه طرفه یا دوطرفه بودن ارتباطتت بیشتر تحقیق کن..چون اگه یه طرفه بخوای باشه انتخابای بیشتری برای ماژولها میتتونی داشته باشی...)

دو تا ماژول مناسب برای شما یکی RFM12Bp هستش که بورد 5کیلومتری داره قیمتش توی اصفهان جفتی 60000تومنه که فکر میکنم یه کم سنگین باشه برای پروژت...(و فکر نمیکنم شما بیشتر از 200متر احتیاج داشته باشی ،5کیلمتر زیاده..)
یکی دیگه هست مناسبتتر ماژول HMTR که بوردش 200 متره....قیمتشم جفتی 35000تومنه...

دیتاشیت هر دورا دارم فقط حجمشون خیلی زیاده سعی میکنم حجمشو کم کنم تا فردا بعداز ظهر برات میذارمشون
سیتا جون با امکانات بسیار کم (از نظر نرم افزاری)تونستم بصورت مسخره ای این pdfپرحجمو کم حجمش کنم که بتونم بذارمش رو سایتت...
(دیتاشیت HMTR هست)
سلام
حالا که گفتی ارتباطت میخوای یکطرفه باشه دیتاشیتای ماژولهای یکطرفه را گذاشتم

این کاتالوگ hmt
[attachment=1780]

واین هم کاتالوگ hmr

[attachment=1781]

بازم هست....میذارم...
سلام محبوب جان ممنون از لطفت فعلآ روی موضوع کنترل از راه دور کار میکنم با ارتباط یک طرفه یعنی ارتباط از کامپیوتر به ربات ممنون میشوم راهنمایی کنی
سلام محبوب جان ممنون از لطفت من قبل از این اینکه شما جواب بدین درخواستمو گفته بودم ظاهرا دیرتر ثبت شده
اینمhmd

[attachment=1782][attachment=1783]
و این هم hme

[attachment=1784][attachment=1785]

چند تا دیگه هست....
دیتاشیت ماژول فرستنده HYASKT
[attachment=1787]

دیتاشیت ماژول گیرنده HYASKR
[attachment=1786]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12