ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
بازم دیتاشیت دارما..
sita_rampail نوشته است:فعلآ روی موضوع کنترل از راه دور کار میکنم با ارتباط یک طرفه یعنی ارتباط از کامپیوتر به ربات ممنون میشوم راهنمایی کنی

از اینجا به بعدش دیگه خیلی کاری نداره..(برای دلخوشیت گفتم..)تو باید یه DB9 مادگی تهیه کنی (برای ارتباط با pc از طریق پورت سریال) و یک آی سی MAX232 .این آی سی به آی سی ATMEGA32 وصل میشه و پایه TXD میکروATMEGA به پایه ی DATAی فرستنده.

در طرف گیرنده (یعنی طرفی که ربات قرار داره )گیرنده اطلاعاتو میگیره و بر روی پورت DATAش میریزه که بعد باید از گیرنده به میکروی ربات وصل بشه..

مثل اینکه برای پروژتون میخوای فقط از طریق کامپیوتر به ربات، فرمان حرکت به سمت چپ و راست و جلو وعقب را بدی...پس باید ابتدا چهار تا کلید را بعنوان کلیدهای مشخص کننده ی جهت حرکت انتخاب کنی.مثلا کلید L برای چپ رفتن (left) و....
بعد باید در برنامه ی میکروی طرف فرستنده منتظر زدن کلیدی از کیبرد باشی ...تا کد اسکی این کلید را به فرستنده بدی و گیرنده با دریافت آن مشخص کند که ربات چه حرکتی انجام دهد...
(۰۸-آذر-۱۳۸۷, ۲۳:۵۴:۵۲)mahbooob نوشته است: [ -> ]بازم دیاشیت دارما..
sita_rampail نوشته است:فعلآ روی موضوع کنترل از راه دور کار میکنم با ارتباط یک طرفه یعنی ارتباط از کامپیوتر به ربات ممنون میشوم راهنمایی کنی

از اینجا به بعدش دیگه خیلی کاری نداره..(برای دلخوشیت گفتم..)تو باید یه DB9 مادگی تهیه کنی (برای ارتباط با pc از طریق پورت سریال) و یک آی سی MAX232 .این آی سی به آی سی ATMEGA32 وصل میشه و پایه TXD میکروATMEGA به پایه ی DATAی فرستنده.

در طرف گیرنده (یعنی طرفی که ربات قرار داره )گیرنده اطلاعاتو میگیره و بر روی پورت DATAش میریزه که بعد باید از گیرنده به میکروی ربات وصل بشه..

مثل اینکه برای پروژتون میخوای فقط از طریق کامپیوتر به ربات، فرمان حرکت به سمت چپ و راست و جلو وعقب را بدی...پس باید ابتدا چهار تا کلید را بعنوان کلیدهای مشخص کننده ی جهت حرکت انتخاب کنی.مثلا کلید L برای چپ رفتن (left) و....
بعد باید در برنامه ی میکروی طرف فرستنده منتظر زدن کلیدی از کیبرد باشی ...تا کد اسکی این کلید را به فرستنده بدی و گیرنده با دریافت آن مشخص کند که ربات چه حرکتی انجام دهد...

سلام اگه میبینی لازمه بفرست
دیتاشیت RFM01

[attachment=1789][attachment=1791][attachment=1792]
دیتاشیت RFM02

[attachment=1790][attachment=1793]
سلام خوبین ؟2تا برنامه هست یکی واسه senderو یکی دیگه واسه؟reciverواسه قسمت فرستنده گیرنده ممنون میشم راهنماییم کنین
اینم برنامه sender
مهندس هر دوش كه فايل هكز هستش .
هيچ كاريش نمي شه كرد .

نهايتش شايد بشه با مشكلات ، كد اسمبلي برنامه رو به دست اورد !
بفرمایین سیتا خانم...فکر کنم این مناسب ترین فرستنده گیرنده برای شما باشه...RFM12 دیاشیتشو گذاشتم...

[attachment=1855] [attachment=1856] [attachment=1857] [attachment=1858]
ببخشيد اين RFM12 قيمتش چقدره ؟
سلام علی آقا

همین حالا بازار فروش این قطعات بودم اتفاقا پرسیدم... گفت دونه ای هشت هزار تومن ...باید جفت بخرین که میشه 16000
سیتاجون باور کن امروز کل خیابون طالقانی اصفهانو رفتتم ...چند تاشونم زنگ زدم همشون میگفتن همین hmt_hmr ها بهتترند...آخه RFm12هارو خیلی سختت میشه باش کار کرد...حدود 10،12 تا پایه داره....ولی Hmt_Hmr کلا سه تا پایه داره دوتاش تغزیه یکیشم که data...نمیدونم چرا به شما گفتن rfm12 بگیرین!!
سلام عزیزم ممنون از لطفت
میبینم که رفتی مشهد بوی مشهدی ها بهت خورده که بهم.... خودت میدونی ادامشو
یه سوال دوستان کسی میدونه که چه جوری از پایه های فرستنده گیرندهrfm12 ما میتونیم استفاده کنیم؟
سلام

فكر كنم نقطه چين اينه :
30 تا نوشته است:میبینم که رفتی مشهد بوی مشهدی ها بهت خورده که اينقدر بچه باحال و خوبي شدي .

منم يه RFM12B گيرم اومده . تو ديتاشيتش فقط فهميدم كه با پروتكل SPI ارتباط برقرار مي كنه . جالبه كه 16 بيتي مي فرسته .

فقط نفهميدم كه چجوري فرستنده و گيرنده رو با هم مچ كنيم .

البته فرستنده و گيرنده مثل همهند ، چون ارتباط دو طرفه هستش . و يارو هم دوتا همينطوري داد و احتمالا بايد با يه كدي دو ماژول رو بايد با هم تنظيم يا همون ست كني . ( شايد مثل مدارات سري PT ، البته اونجا پايه بود و اينجا احتمالا كدي ، چيزي هستش .)

خوب چجوريه ؟

يه چيز ديگه :
برد موثر اينها چقدره ؟
تو ديتاشيتش كه چيزي ننوشته بود .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12