ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پروژه ربات مسير ياب و كنترل شونده با كامپيوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
نقل قول: برد موثر اينها چقدره ؟
تو ديتاشيتش كه چيزي ننوشته بود .

rfm12B بورد مؤثرشون 300 متره.

فرق چندانی با rfm12 ندارن...فقط rfm12B بهتره.

نقل قول: فقط نفهميدم كه چجوري فرستنده و گيرنده رو با هم مچ كنيم .

البته فرستنده و گيرنده مثل همهند ، چون ارتباط دو طرفه هستش . و يارو هم دوتا همينطوري داد و احتمالا بايد با يه كدي دو ماژول رو بايد با هم تنظيم يا همون ست كني . ( شايد مثل مدارات سري PT ، البته اونجا پايه بود و اينجا احتمالا كدي ، چيزي هستش .)

خودشون باهم مچن...آخه اینطوریه که وقتی اینارو میرین بخرین ازتون میپرسه چه فرکانسی میخواین باشه؟چون مدلای مختلفی بر اساس فرکانس داره مثلا اگه 433 بخواین خودشون دوتا 433 بهتون میدن که چون دوتاشون روی 433 تنظیم شدن ، در کنارهم بدون set کردن مچ میشن...یا دوتایی 866 باشن هم با همدیگه....
(۰۱-دى-۱۳۸۷, ۱۱:۵۶:۵۹)mahbooob نوشته است: [ -> ]
نقل قول: برد موثر اينها چقدره ؟
تو ديتاشيتش كه چيزي ننوشته بود .

rfm12B بورد مؤثرشون 300 متره.

فرق چندانی با rfm12 ندارن...فقط rfm12B بهتره.

نقل قول: فقط نفهميدم كه چجوري فرستنده و گيرنده رو با هم مچ كنيم .

البته فرستنده و گيرنده مثل همهند ، چون ارتباط دو طرفه هستش . و يارو هم دوتا همينطوري داد و احتمالا بايد با يه كدي دو ماژول رو بايد با هم تنظيم يا همون ست كني . ( شايد مثل مدارات سري PT ، البته اونجا پايه بود و اينجا احتمالا كدي ، چيزي هستش .)

خودشون باهم مچن...آخه اینطوریه که وقتی اینارو میرین بخرین ازتون میپرسه چه فرکانسی میخواین باشه؟چون مدلای مختلفی بر اساس فرکانس داره مثلا اگه 433 بخواین خودشون دوتا 433 بهتون میدن که چون دوتاشون روی 433 تنظیم شدن ، در کنارهم بدون set کردن مچ میشن...یا دوتایی 866 باشن هم با همدیگه....
سلام تا اینجایی که من تو این پروژه یه چیزایی فهمیدم و محبوب جون زحمت کشیده داخل تایپیک بعضی هاشونو گذاشته
و خودشم توضیح داده (محبوب:باشه؟چون مدلای مختلفی بر اساس فرکانس داره مثلا اگه 433 بخواین خودشون دوتا 433 بهتون میدن که چون دوتاشون روی 433 تنظیم شدن ، در کنارهم بدون set کردن مچ میشن...یا دوتایی 866 باشن هم با همدیگه....)کاملآ همینجوریه نیازی به مچن... نیست
(۰۱-دى-۱۳۸۷, ۰۲:۵۳:۰۲)terip2008 نوشته است: [ -> ]سلام

فكر كنم نقطه چين اينه :
[quote=30 تا]میبینم که رفتی مشهد بوی مشهدی ها بهت خورده که اينقدر بچه باحال و خوبي شدي .

سلام اگه بعضی جاها نقطه چين میذارم ممنون میشم از خودم بپرسین تا نقطه چين و پر کنم البته واسه خودتون میگم که شمااینقدر به مغزتون فشار نیارین واسه فکر کردن(فكر كنم نقطه چين اينه :)
سیتاجون نکنه Hmt-Hmr رو سوزوندی رفتی Rfm12 گرفتی؟؟!!!!!!!!

علی آقا نوشته است:میبینم که رفتی مشهد بوی مشهدی ها بهت خورده که اينقدر بچه باحال و خوبي شدي .!!!!
نه علی آقا اینطوریا نیست....بچه باحال و خوبی که بودم...اگه دقت کنین میبینین ه هنوز نرسیده بودم مشهد که 30تا جون اینو گفته...

حالا جدی نقطه چینا چی بوده؟!!
سلام کسی دیتا شیت hmt-hmrداره؟ممنون میشم درست و حسابی واسم بذارین

ببين همينه .
سیتاجون کشتی منو عزیزم....
مگه اونکه من گذاشتم باز نمیشه؟؟

سی هزار تا!! نوشته است:ممنون میشم درست و حسابی واسم بذارین
منظورت اینه که من درست و حسابی نذاشتم..!!!
سلام کسی یک برنامه درست و حسابی از فرستنده-گیرنده hmt-hmrداره؟
سلام دوستان این یک پروتکل فرستنده و یک پروتکل گیرنده برای ارتباط با کامپیوتر از طریق پورت سریال

سلام دوستان اینم یک برنامه ساده برای ربات مسیر یاب 5 سنسوره
سلام

برنامتون رو ديدم .
اون فرستنده و گيرنده كه مخصوص ماژول HMT-HMR هستش .
برنامه خواصي هم نداره و فقط يه فرستنده و گيرنده ساده با پورت سريال هستش .
PRINT و WAITKEY - همين !!!

ماژول RFM12B مهمه !!!
چون پروتكل ارتباطيش فرف داره .

براي برنامه مسير يابتون .
خوب فقط مسير هاي اصلي مشخص شده بود فقط كاشكي براي چرخش به سمت چپ و راست موتورها دو طرفه راه اندازي مي شدند تا حركت ربات سريع تر و بهتر باشه .
يه چيزي : جايگيري سنسورها چجوريه و هر سنسور به كدوم پايه ميكرو وصل شده ؟؟
چه خط ها و زاويه هايي وجود داره كه برنامه طبق اون كار كنه ؟
سلام

من امروز فهميدم با پنج تا سنسور چقدر سخته برنامه نوشتن اونم براي خط هاي عجيب و غريب و برعكس .
( اونم با چيندمان مستقيم )

دو تا برنامه تو فايل زميمه رو يه تست كنيد و نتيجه رو بگين .

البته گه ايرادي داشت طبيعه . ( چون برنامه بايد همونجا تست و اصلاحات در حين برنامه انجام بشه )

پيشنهاد مي كنم حداقل 8 تا سنسور بذارين و يكي از روش هاي زير و يا هر چيندمان ديگه اي رو دوست دارين اجرا كنين .

کد:
[]          []          []
     []   []  []   []
            []
کد:
     []     []     []
[]                    []
کد:
     []            []
  []        []        []