صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام دوستان
بالاخره پروژه ما هم امشب بعد از چندین ماه به پایان رسید !!!!!
البته اینم ذکر کنم که با همون ماژول های RFM12 (یکطرفه از کامپیوتر به ربات) به نتیجه رسیدیم!
خداروشکر میکنم که تموم شد پروژت...وگرنه هفته ای یه بار این تایپیکو بالا میاوردی...!!!
salam
0912-4620183
kheili kare sakhti nist
azalaki steres be khodet nade
ببخشید شما منظورتون چی بوده؟؟!!!این که پروژش تمام شده...استرسشم تمام شده...
شماره تلفن میدین!!؟
سلام
دوستان عزیز برای تبلیغ و همچنین ساخت پروژه و .... به بخش تبلیغات مراجعه کنید.
و اگر میتونید به کسی کمک کنید در همین جا این کار رو انجام بدید .
پست های 68 و 69 و 70 و 71 و .... تا 72 ساعت دیگر پاک میشود
با سلام
فرستنده گیرنده RFM12BP با فرکانس 915 مگاهرتز , بردی بیش از 3 کیلومتر و سرعت بالای انتقال دیتا تا 115.2Kbps را داراست , ایا امکان داره هم برد و پهنای باند این ماژول رو افزایش داد ؟ و آیا فرکانس این ماژول در کشور براحتی کار میکنه یا نه ؟
-------------
ماژول فرستنده و گیرنده با توان خروجی 500 میلی وات و با حساسیت بالای دریافت -116dBm که میتواند در فضای آزاد تا بیش از 3 کیلومتر برد داشته باشد -
توان خروجی 500 میلی وات
ورودی با حساسیت 116dBm-
سرعت بالای انتقال دیتا تا 115.2Kbps و در صورت وجود فیلتر خارجی تا 256Kbps
کریستال داخلی 10 MHz
16 بیت دیتای ارسالی و دریافتی
ولتاژ 2.2V 3.8V برای آی سی های FSK و ولتاژ 12v برای power amplifier
جربان استاندارد کمنر از 0.3 μA
PDF :http://www.roboeq.com/PDF/0501013.pdf
نقل قول: فرستنده گیرنده RFM12BP با فرکانس 915 مگاهرتز , بردی بیش از 3 کیلومتر و سرعت بالای انتقال دیتا تا 115.2Kbps را داراست , ایا امکان داره هم برد و پهنای باند این ماژول رو افزایش داد ؟ و آیا فرکانس این ماژول در کشور براحتی کار میکنه یا نه ؟
امکان تغییر دادن پهنایی باند وجود نداره ( چون چیپ این ماژول برای این پهنایی باند طراحی شده )
امکان افزایش برد وجود داره ، شما باید خروجی ماژول رو تقویت کنید .
این ماژول ها مجاز هستند و جواب میدن ( من این نمونه رو تست نکردم ، اما با توجه به نمونه های قبلی ، باید جواب بده )
از پاسختون ممنونم , خوب بنظرتون بشه بردشو تا چند کیلومتر افزایش داد ؟ و ایا میشه توان این ماژول رو هم افزایش داد و اصلا نیازی هست ؟
سلام دوستان
من هم می خوام با کامپیوتر رباتم رو هدایت کنم ، اینطور که دیدم ماژولhmt -hmr بهتر از بقیه هست، درسته؟
فقط ارتباطم از کامپیوتر به میکرو ، همون 200 متر بردم خوبه زیادم هست .
فقط یکم کمک کنید خیلی عجله دارم ،منم به زبان c (کرویژن )می فهمم فقط ،کسی می تونه کمک کنه؟
خیلی دعاش می کنم...
دقت كردين فقط علي و سيت و محبوب اين جا پست دادن
بعد علي هر چي كه واسه دانلود گذاشته رو خودش دوباره دانلود كرده من نفهميدم يعني چي اين كار
انشالله كه موفق بشين
علي پاك كنت كو بيار اين پست رو پاك كن
مهندس محمود تجربه ها نشنون داده كه ممكنه فايل در هنگام آپلود تو راه خراب بشه و براي تست هستش !
نيلوفر آبي شما فقط كافيه ارتباط سريال رو ياد داشته باشي !
بقيه اش حله !
يه سرچ كني مطلب زياد هستش تو فروم !
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12