صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
با سلام یک ربات دنبال كننده خط مي خوام درست كنم و نياز به راهنمايي دارم ، در ضمن اين ربات بايد بصورت بيسيم توسط كامپيوتر هم كنترل بشه دارای 5 سنسور هستش در ضمن بیشتر تو فرستنده گیرندش مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنین فعلا با اینکه صفر کیلومتر هستم دارم روی مسیر یابش کار میکنم.
سلام
فكر مي كنم فرم كلي پروژتون به فرم زير باشه :
البته بسته به ميل خودتون مي تونيد LCD هم بذاريد .
در ابتدا مقاله آموزشي زير را در مورد سنسورهاي مادون قرمز و كاربردش رو در ربات مسير ياب ببينيد .
اينم يه مقاله كامل در مورد راه اندازي موتور و كنترل سرعت و جهت آن و تشخيص سرعت به همراه مثال هاي عملي تحت كد ويژن .
سلام
این قسمتیشو که میخوای با کامپیوتر کار کنی متوجه نشدم چجوریه؟کنترلش میگی چطوری باشه؟؟میخوای کامپیوتر بهش دستور بده که مثلا دنبال خط بره یا متوقف بشه یا اینکه از این کنترل از طریق کامپیوتر چیزی دیگه میخوای..؟؟
میخوام ببینم رباتت هم باید ارسال پیغامی به کامپیوتر داشته باشه(مثلا طول خطی که دنبال کرده را برای کامپیوتر بفرسه...)چون باید در انتخاب ماژول های فرستنده گیرندت اینارو در نظر داشته باشی...
سلام
با اجازه sita_rampail
من اونطوري كه فهميدم بايد پروژه اينطوري باشه .
در مسير خط سياه تعدادي ايستگاه وجود داره كه توسط كامپيوتر دستور مي ديم به كدوم ايستگاه بره .
خوب دوستان چه نظري دارن ؟
واسه مشخص كردن ايستگاه ها ؟
واسه ارتباط با كامپيوتر ؟
واسه قسمت مسير ياب
واسه راه اندازي كلي ؟
سلام دوستان مثل اینکه بجز این دوستان عزیز کس دیگه ای نیست که به من کمک کنه
سلام این برد چاپی مسیر یاب هست
خوب من از نقشه اين ها رو فهميدم :
A - ديود هرزگرد موتور
B - ميكرو كنترلر ATmega32
C - آپ امپ مثل 324 يا 074
D - پتانسيمتر هاي تنظيم سنسورها
E - ورودي سنسورها
F - ورودي
G - صفحه نمايش lcd
H -اتصال به پروگرامر
I
i
J - ال اي دي led
K - ديود هرزگرد موتور
L - خروج موتورها
فقط خروجي
i مربوط به چي هستش .
فكر مي كنم بشه نقشه كلي مدار رو به فرم زير در نظر بگيريم .
يه برنامه خيلي ساده و كوچولو طبق همين نوشتم .
تو پروتئوس كه جواب مي ده . تو عمل معلوم نيست چجور كار مي كنه ؟
باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز که واقعآ با کمک هاشون منو خجالت زده میکنندفقط میتونم بگم خدا قوت و از لطفتون یک دنیا ممنون امدم باهاتون مشورت کنم به نظر شماها برد سنسورمونو روی برد 1000سوراخ ببندیم یا pcbو اگه روی برد 1000 سوراخ ببندیم چون سنسورامونو روی یک خط قرار میدیم حتمآ باید از سیم روکشدار برای جامپر استفاده کنیم زشت نمیشه؟
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12