دو ستان سلام
لطفا اگه ممکنه بگین چطور میتونم در وی بی چیزی همانند acrobat distiller داشته باشم
یعنی یه پرینتر مجازی برای پرینت فایل های pdf
ممننون از لطفتون
منظورت اينه كه اگه كسي از هر محيطي پرينت كرد برنامت اونو بگيره و مثلا ذخيره كنه؟
آره دقیقا مثل اکروبات رایتر
خب دوست عزيز پرينتر مجازي دردسر فراواني داره اگه دوست داري محيط اين چنيني در هر زباني بسازي كار بسيار زيادي رو بايد انجام بدي كه به نظرم اصلا به زمان و وقتي كه پاش مي گذاري نمي ارزه من چند وقت پيش دنبال همين كار بودم دقيقاهمين كار اما ديدم سراغم با مخادر بورد و و كنترل پنل و ... مي افته اصلا بي خيال شدم ولي چون دنبالش هستم من سعي مي كنم نتيجه تحقيقاتم رو روي سايت بگذارم
------------------------------------------------------------
ساخت برنامه اي مثل اكروبات رايتر بسيار ساده است شما در صورتي كه از كامپونتي كه شركت ادوب در فوتوشاپ براي رندر اين صفحات گذاشته استفاده كني مي توانيد يك صفحه پي دي اف بسازيد من خودم چند وقت پيش چند تا مثال از اينو در يه سايت ديده بودم در صورتي كه احتياج داشته باشد من مثال رو رو سايت به زبان وي بي مي گذارم اميدوارم بدردتون بخوره
(اگه كسي خوتاست بگه مثال دلفي اش هم بگذارم )
-------------------------------------------------------------
اما اگه قصد فقط ساخت صفحات پي دي اف هست و برنامه نويسي اش رو برات مهم نيس كه خودت انجام بدي يا خير يه برنامه هست كه فرمت ورد و اچ تي ام ال رو به پي دي اف بر مي گردونه اگه خواستي براتون بفرستم (بدون سورس !!!!!!!!)
--------------------------------------------------------
خب من فكر كنم از تمام جهات جواب سوال شما رو دادم پس در نتيجه :
1=ساخت پرينتر مجاتزي غير ممكنه و بي عقلي است
اگه موضوع رو اشتباه فهميدم به من بگوييد :arrow:
نقل قول: ساخت پرينتر مجاتزي غير ممكنه
تنها غير ممكن خود غير ممكنه
براي ساخت پرينتر مجازي بايد يه Driver برای پرینترت بنویسی که به DDk نیاز داری احتمالا توی مثال های این DDK کد آماده هم باشه
و برای اینکه به تونی به فرمت PDF ذخیره کنی باید فرمت این فایل رو بدونی فکر میکنم از فایلهای ترکیبی باشه یعنی هم به صورت برداری ذخیره میشه هم پیکسل یا می تونی به قول اقا وحید ار کامپو ننت خود شرکتش استفاده کنی
وقتي برنامه اکروبات رايتر رو نصب ميکني يه پرينتر به ليست پرينترها اضافه ميشه
که از تو هر برنامه اي که قابليت چاپ داشته باشه ميشه ازش استفاده کرد
البته من منظورم دقيقا فرمت pdf نيست
هدف فقط اينه که بتوني محتواي يه نوشه گزارش و.. رو بدن تغيير اکسپورت کني
و تو يه فايل ذخيره کني
وحید جان لطفا اگه ممکنه برنامه هايي رو که فرموديد زيارت کنيم
من فقط يه چيزي در حد ذخيره کردن مثلا يه گزارش تحت يه فرمت که ساختار و جزيياتش تغيير نکنه از طريق پرينت هستم همين
لطفا منو راهنمايي کنيد
با تشکر
بابا وحید جون کجایی دست ما رو بگیر دیگه
قرارشد لینک اون برنامه ها رو بدین پس چی شددددددددددددددددددددد