ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جایگزین کردن فایل برنامه درحال اجرامون با فایل جدید؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
من دارم برنامه ای رو می نویسم که قراره خودشو update کنه! این برنامه همیشه تو سیستم در حال اجرا است و هر 2 ساعت یک بارچک می کنه که آیا آپدیت جدیدی اومده یا نه! که اگه تومده باشه اونو داونلود می کنه!
حالا بعد از داونود اون فایل exe من می خوام که این فایل جدید داونلود شده جایگزین فایل کنونی که در اجراس بشه و دوباره برنامه جدید شروع به کار کنه، چطوری می شه این کارو کرد؟!

ممنون
سلام دوست عزيز

بعد از دانلود فايل جديد، اون رو اجرا كن و برنامه در حال اجرا رو ببند.
سلام.
دیدی جان احتمالا این دوستمون میخواد فایل جدید جایگزین فایل قدیمی بشه. یعنی دقیقا با همون نام و آدرس.
اگه این طوره چند تا راه داری. میتونی از کامند استفاده کنی. میتونی از بچ فایل استفاده کنی. میتونی از دستور at استفاده کنی.
بهترینش استفاده از کامند هست که بی نیاز از دستورات و فایل های خارج از محیط برنامت هست.
به این صورت که برای برنامت یه کامند قرار میدی و هنگامی که فایل آپدیت رو دانلود کردی با این کامند اجراش میکنی و سریع خودت رو میبندی. از اون ور اگه اون کامند اجرا شد یه مکث (sleep) دو ثانیه ای به برنامت میدی. بعد یه کپی از خودت تو مسیری که باید کپی شه قرار میدی و اجراش میکنی.
اگرم این طور نیست که راهنمایی دیدی جان مشکلتو حل میکنه.
فایل دانلود شده رو در path ی که میخوای میریزی بعد اجراش میکنی بعد برنامه اولی رو میبندی
برنامه دوم که بالا اومد خودشو یا rename یا کپی میکنه به جایی که میخوای
همین