ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كامپوننت ارسال ايميل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

من به يه کامپوننتي نياز دارم که بتوانم به کمک آن ايميل بفرستم (و ااگر امكان باشه بخونم) البته از اينترنت يه چيزهايي دانلود کردم ولي خوب چون پولي هستش فقط 30 روز مي تونم از اون استفاده کنم.

توي سايت يک برنامه ديدم که با استفاده از توابع API اومده بود يک برنامه ميل نوشته بود ولي خوب چون من وي بي رو خوب بلد نيستم اينه که درست و حسابي متوجه نشدم که الگوريتمش چي بود.

خواستم خواهش کنم که يکيتون اون برنامه رو تبديل به OCX کنه تا بي سواد هايي مثل من بتونن ازش خوب استفاده کنن.

باسپاس فراوان
کيميا
ميتوني از خود آوت لوك و كامپوننت اون استفاده كني ، البته من توي وي بي ميدونم چطور استفاده ميشه ولي درباره سي شرمنده هستم.
ashkan نوشته است:ميتوني از خود آوت لوك و كامپوننت اون استفاده كني ، البته من توي وي بي ميدونم چطور استفاده ميشه ولي درباره سي شرمنده هستم.

اشكان جان اگر امكان داره محبت بفرماييد و همان را هم بگوييد. چون اون چيزي كه مهمه الگوريتم كار هستش و ما بقي صرفا عوض كردن شكل ظاهري دستورات هست (البته اينقدر ها هم آسون نيست :wink: )
و بعد اينكه : گفتيد كه مي شه از كامپوننت اوت لوك استفاده كنم؟ خيلي جالبه چطوري؟

منتظرم ها ...
دوست عزيز كميما

اين يك صفحه كه چندين كامپوننت كاملا مجاني توشه ! مال ايميل هم توشه البته با SMTP . ببين . من اميدوارم مفيد واقع بشه . حتما راه استفاده اون تو وي بي يا سي ++ رو هم بايد گفته باشن .

http://cuinl.tripod.com/activex-2.htm

واي.............. چقد اكتيوايكس عالي و مجاني !! بشتابيد رفقا Amaze
:wink:
محمد جان واقعا هم سايت خيلي خيلي عالي اي است. دست شما درد نكنه...خيلي مفيده...