سلام
من یک فایل RAR دارم که برام مهمه ولی پسوردش را هر کاری می کنم یادم نمیاد که چی گذاشتم....
با 3-4 برنامه کار کردم که یکی یکی پسورد هاو همه کاراکتر ها را چک می کرد ، ولی متاسفانه با سرعت 9 پسورد در ثانیه تا دو سال دیگر هم پیدا نمی شد
با نرم افزارهای Deasm بازش کردم ولی همش اسمبلی هست و خیلی متغییر دیگر.
نمی دانم که با نرم افزارهای کرک میشه کاری کرد که پسورد پاک بشه و یا پسورد را پیدا کنیم؟؟؟
راه دیگری برای نجات فایل هام هست؟؟؟؟؟
با اين نرم افزار هم امتحان كردي .
سرعتش خيلي بالاست .
اینو هم تست کردم
مثل بقیه بود
راستش دیگه از این روشها خسته شدم
فقط امیدم به کرکه
فايل هاي RAR پسورد دار ، از پسوردشون به عنوان كليد اينكريپت كردن فايل استفاده مي كنن و تنها كليد درست هست كه مي تونه فايل رو به درسي دكريپت كنه. بنا براين راهي نيست جز تست پسوردهاي مختلف چون رمز گشايي اينجور فايلها واقعا مشكل و وقت گير هست.
با نرم افزار passware نیز می توانید این عملکرد را انجام دهید.
نرم افزار را می توانید از
اینجا دانلود کنید.
موفق باشید.
این برم افزارها یه بدی دارن اونم اینه که اگه تغداد کاراکترهای پسورداز 6(فکر کنم همین بود)بیشتر بشه دیگه تو عمر باید رکورد نوح رو بشکنی
سلام دوستان
اگه سئوالم بی ربط بود معذرت میخواهم
آیا اصلا نرم افزار کرک پسورد برای rarیا هر برنامه دیگری وجود دارد که کاراکترهارایکی یکی چک کند ودر صورت درست بودن آن یک کاراکتر آنرا ثبت و بعد به سراغ کاراکترهای بعدی البته باز یکی یکی برود یا نه؟
مرسی سحر
(۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۴۵:۳۳)sahare poya نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
آیا اصلا نرم افزار کرک پسورد برای rarیا هر برنامه دیگری وجود دارد که کاراکترهارایکی یکی چک کند ودر صورت درست بودن آن یک کاراکتر آنرا ثبت و بعد به سراغ کاراکترهای بعدی البته باز یکی یکی برود یا نه؟
مرسی سحر
ایده جالبیه ولی فکر نکنم جواب بده
(از این ایده میشه برای decrypt الگوریتمهای متقارن برگشت پذیر که که از 1کلید به صورت چپ به راست استفاده میکنن با ازمون و خطا استفاده کرد)
(۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۴۵:۳۳)sahare poya نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
مرسی سحر
بله هست.
ولی اونهم خیلی طول میکشه تا پسورد رو پیدا کنه.
روی این برنامه ها حساب باز نکنید.
خیلی کم پیش میاد کار کنن.