ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرم اکسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام لطفا در خصوص ایجاد فرمی که داده را به حداقل 2جدول وارد نماید وضمنا گزارش ازفرم دقیقا مثل فرمت خود فرم با تشکر
دوست گرامی shkerama

سلام

هر فرم در حالت استاندارد تنها امکان ارتباط با یک جدول رو از طریق Control Source داره . شما از طریق انتساب Control Source به Query و یا SQL Statement , امکان اتصال به چند جدول رو به صورت همزمان دارید ولیکن نه در حالت ورود اطلاعات .
جهت اینکه بتونید از طریق یک فرم اطلاعات رو به صورت همزمان در چند جدول ثبت کنید شما نیاز به برنامه نویسی و استفاده از , یکی از دو روش ارتباطی DAO و یا ADO دارید .
در این حالت میتونید از طریق کد نویسی به جداول مورد نظرتون وصل بشید و عملیات ثبت اطلاعات رو از طریق اون به انجام برسونید .

توضیح : هنوز نمیدونم که شما چرا اطلاعات تکراری رو میخواید در داخل چند جدول ذخیره کنید . به نظر میرسه که امکان انجام این کار رو از طریق استقرار یک سیستم طراحی رابطه ای ( Relational ) به راحتی بتونید به انجام برسونید .

متاسفانه امکان توضیح در خصوص نحوه عملکرد U تحت عنوان یک تاپیک وجود نداره ولی به نظر میرسه که با جستجو بتونید به نتایج دلخواه خودتون برسید . من تنها قصد داشتم که شما رو راهنمایی کنم .

موفق باشید
با تشكر از دوست عزيز nabeel
سوال من هم همينطوره در صورتي كه چند جدول مشابه وجود داشته باشه چگونه با داشتن يك فرم مي توان اطلاعات را وارد جداول كرد؟
اين جداول مربوط به كاركرد دستگاههاي مشابه اما با شماره سريال هاي متفاوت مي باشند كه لازم بود جداول جداگانه داشته باشند
(۲۲-آبان-۱۳۸۷, ۲۰:۲۳:۴۴)shkerama نوشته است: [ -> ]سلام لطفا در خصوص ایجاد فرمی که داده را به حداقل 2جدول وارد نماید وضمنا گزارش ازفرم دقیقا مثل فرمت خود فرم با تشکر