ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش ربات از ابتدا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
من یه وبلاگ دارم که از ابتدا رباتیک رو اموزش دادم و الان در حال تکمیل اون هستم .
لطفا سر بزنید ممنون میشم
وبلاگ:robot-ha.blogfa.com
موفق باشید

(۲۳-آذر-۱۳۸۷, ۰۵:۲۷:۰۲)t3r!p3000 نوشته است: [ -> ]سلام

يه چند تا مقاله و آموزش عمومي مرتبط با اين مبحث ( همون رباتيك ) رو فلان بخونيد . تا يك نفر حرفه اي پيدا شه و به ما هم ياد بده .

آشنايي اوليه با سنسورها و راه اندازي سنسور مادون قرمز
( نكته كه سنسور مادون قرمز براي تشخيص خط سياه و سفيد استفاده مي شه )

راه اندازي موتور و كنترل سرعت و جهت آن و تشخيص سرعت به همراه مثال هاي عملي تحت كد ويژن .

آموزش AVR تحت BASCOM
یه کتاب پیدا کردم زبان سی و آموزش میده:

http://dl.elecdl.com/Upload%20center/89....l.com).zip
باعرض سلام خدمت دوستان میخوام cny70 رو راه اندازی کنم . دوستان کسی کار کرده .
آره چیشو می خوای ؟
salam va khaste nabashid ma ye timi hastim k darim rou robat kar mikonim albate dar sath ebtedaei hastim mishe begid ma daghighan bayad az koja va az che manbaei estefade konim mamnoon

سلام و خسته نباشید
ما یه تیمی هستیم که روی روبات کار میکنیم؛ البته سطح ابتدایی هستین؛
میشه بگید ما دقیقا باید از کجا و از چه منبعی استفاده کنیم؟!

----
babyy
لطفا فارسی بنویسید
(۲۸-خرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۳۲:۳۴)mahhhhsa نوشته است: [ -> ]salam va khaste nabashid ma ye timi hastim k darim rou robat kar mikonim albate dar sath ebtedaei hastim mishe begid ma daghighan bayad az koja va az che manbaei estefade konim mamnoon
سلام
به انجمن خوش اومدید
>طبق قوانین انجمن لطفا فقط فارسی تایپ کنید<
در مورد ربات نگفتید که چه لیگی میخواهید کار کنید؟
ولی در حالت کلی شما نیاز دارید که یه زبان برنامه نویسی برای برنامه ریزی و عمل پردازش اطلاعات توسط میکروکنترلر یاد بگیرید که برای شروع میتونید زبان بیسیک رو جهت فراگیری سریعتر انتخاب کنید
در مورد سخت افزار هم باید یه بیس اطلاعات در مورد درایورها، سنسور، مقایسه کننده، موتور، چرخ موتور و یه سری مکانیک ربات بدست بیارید
برای آموزش زبان بیسیک، بهترین منبعی که من خودم هم باهاش کار کردم کتاب <کاربرد میکروکنترلرهای avr تالیف مهندس حیدری>
در مورد مطالعه جامع حول برنامه ربات و سخت افزار هم بهترین منبع فقط سرچ گوگل
برای شروع رو همینا کار کنید تا حدودی کار تمومه

خوش باشید.
باسلام
من میخوام رباتی بسازم ک شبیه انسان باشه ExclamationExclamation

باسلام
میخواستم کمکم کنید تا ی رباط انسان نما درس کنم
یکی از این bioloid ها رو بردارید کپی کنید . ...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5