ايران ويج

نسخه‌ی کامل: CrackMe لطفا!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

خوب هستيد

دارم روي يه روشي كار مي كنم تا بدون استفاده از كدهاي آنتي ديباگ و پكر و پروتكتور و ..... و فقط با تكيه بر توابع كنترل كد، از برنامه محافظت كنم.

اين CrackMe رو با VB نوشتم و از هيچ برنامه جانبي ، پكر ، پروتكتور ، روشهاي رمزنگاري ،تريدها ،..... هم استفاده نكردم.

از دوستان عزيز خواهش مي كنم اين رو يه نگاهي بكنيد و نمره اي هم برام در نظر بگيرد و بگيد اصلا صرف داره بيشتر روي اين روش كار كنم يا نه؟

[attachment=1742]
شرمنده pcode رو با olly بلد نیستم ... اینجا هم غیر olly چیز دیگه ای نیست ...
ممنون اميرجان. اين كد رو هم به طور معمولي كامپايل كردم براي شما. Heart

اميدورام نتونيد كركش كنيد Laugh Wink
[attachment=1743]
دوستان عزيز

مي شه در مورد اين برنامه نظري، توضيحي ...... بديد كه بدونم چكار كردم؟
سلام
خوب هستيد
مهدي جان
من زياد وقت روش نگذاشتم
اما استفاده از عكس ها و تكون دادن يك عكس گيف كه وسطش ترنس پرنت باشه و روي مقدار غلط و درس بره خيلي خوبه
فكر كنم پسوردش didi_iranvig باشه
به اميد ديدار
نقل قول: اما استفاده از عكس ها و تكون دادن يك عكس گيف كه وسطش ترنس پرنت باشه و روي مقدار غلط و درس بره خيلي خوب
من از این مباحث سر در نمیارم ولی این جمله شما منو خیلی کنجکاو کرد. میشه یه توضیحی بفرمایید؟
من این رمز رو وارد کردم didi_iranvig هیچ اتفاقی نیفتاد (الان آقا مهدی خوشحال شد)
سلام

خوب هستيد

خيلي ممنون اما همونطور كه آقا مجتبي گفتن كلمه رمز صحيح اين نيست. Biggrin

و اما در مورد حركت دوتا عكس روي هم، از اين روش براي نمايش پيغام درست يا خطا استفاده كردم و تقريبا

هيچ ربطي به نحوه تشخيص كلمه رمز صحيح نداره Cool
04565466

سختی : 2
آفرين بر شما دوست عزيز Clap

ممنونم از وقتي كه گذاشتيد . Heart

اين برنامه از يه تابع براي چك كردن درستي كلمات رمز استفاده مي كنه و خوب مي شه كلمات رمز مختلف رو روش

تست كرد و در نهايت نتيجه گرفت. اما مي خوام بدونم اگه قرار باشه اين رو كرك كنيد چه نمره اي براش در نظر مي گيريد

و آيا مي شه به اين راحتي ها كركش كرد؟ ( يعني معكوس بشه وبراي همه شماره سريال ها جواب درست بده؟) 017
کرک کردن این کرک می یا P-Code به مراتب راحتتر از پیدا کردن سریال ولید هست سختیش 1
خيلي ممنون از لطفتون.

هر چند فكر نمي كنم با وي بي بتونم حريف شما بشم ولي سعي مي كنم بيشتر روش كار كنم و يكي بهتر بنويسم Wink

اگه ممكنه فايل كرك شده رو اينجا قرار بديد تا نقاط ضعفش رو برطرف كنم.
صفحه‌ها: 1 2