ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اينجكت شن (روش ديكشنري Babylon)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام به همگي !
عيد نوروز اين پيشينه باستاني ايرنيان را به همگان تبريك عرض مي نمايم (به زبان خودموني عيدتون مبارك)
--------------------------------------------------------------
حتما تا به حال ديكشنري Babylon را ديدهاي ويا ديكشنري هايي از اين قبيل كه عملكرد بسيار جالبي دارند (ديكشنري Babylon كارش اينه كه ابتدا System Try خوشو قرار ميده سپس هر گاه در هر جايي ما كليد كنترل +راست كليك [البته مي توني كليد ها را خوتدون تنظيم كنيد] را مي فشاريم كلمه موجود در هر اديت باكس و يا ممو و يا ريچ تكتست باكس و يا ليبل و يا صفحات وب كه فوكوس ماوس در آن قرار دارد را انتخاب كرده و به محيط ديكشنري وارد مي كند {به عبارت ديگه كلمه موجود را بدست مي آورد} اين بهترين روش در ديكشنري هاي موجود مي باشد كه از طريق آن ميشه هر متني و هر كلمه اي را شكار كرد ) خب من به نوعي مي خواهم بدونم كه براي اين كار بايد چه عملي را انجام داد ؟البته برنامه هاي موجود در سايت را در اين باره سايت پيدا كردم كه مثلا متن هاي تكست باكس ها را را مي گرفت ولي اصلا به نظرم روش ديكشنري Babylon به اين شكل نيست ؟؟؟؟
حالا از استادان خودم و سروران سايت خواهش مي كنم با هر زباني كه كار مي كنند يه كمكي به ما بكنند
------------------------------------------------------
بازم پيشاپيش عيد را بهتون تبريك مي گم
وحيد جان سلام

منم عيد نوروز و سال نو رو به شما و ديگر دوستان تبريك مي گم و سال خوب و خوشي رو براي شما آرزومندم ! :wink:

درباره اون تكنيك كه گفتي كه گويا از مباحث هوش مصنوعيه ؛ من زياد شنيدم و مي خوام تحقيقي رو درباره اون شروع كنم اما مشكل اينه كه راه عملي اون رو نميدونم ! :cry:
خيلي ها فكر مي كنن كه اين تكنيك همون تكنيك ساده اي هستش كه توي ماوس رو روي هر شي ببري بهت Caption اون شي رو بده اما در واقع اينطور نيست . :?
اين عمل با استفاده از تكنيك OCR ساخته و پرداخته ميشه كه مخففOptical character recognition هستش . ( با تشكر از افشين خان !)
اين سيستم قابليت داره كه يه عكس رو بگيره و درصورتيكه در اون يكسري اشياي از پيش تعريف شده مثل حروف يا اعداد هست به فرمت تكست تبديل كنه !
نميدونم شنيدي يا نه اما همين چند سال پيش برنامه اي طراحي و ساخته شد كه يك برگه نوشته رو اسكن مي كرد و اون رو تبديل به تكست مي كرد .
دقيقا همين تكنيك بكار گرفته شده بود !
من امسال بهار كه هنوز توي ايران بودم وقتي به نمايشگاه كتاب توي تهران رفته بودم همين نرم افزار البته با قابليت تبديل اسكن هاي عربي و فارسي به متن رو هم اونجا ديدم اما فكر نكنم كار ايراني جماعت باشه ..... حتما يه كامپوننتي چيزي كش رفته بودن ! Amaze

من دقيقا نمي دونم اما شايد برنامه بجاي hwnd يا هندل شي ؛ hdc يا هندل گرافيكي شكل زير ماوس رو به برنامه ميفرسته و OCR موجود توي برنامه اون رو تفكيك مي كنه و سپسمتن يافت شده رو به ديكشنري تحويل ميده و السلام ! Biggrin

(متشكر از افشين خان كه مشكلات اين متن رو گفتن و من براي اينكه مشكلي بوجود نياد و اطلاعات اشتباه نباشه اون رو اصلاح كردم ) :wink:
Mamad2003 نوشته است:وحيد جان سلام

منم عيد نوروز و سال نو رو به شما و ديگر دوستان تبريك مي گم و سال خوب و خوشي رو براي شما آرزومندم ! :wink:

درباره اون تكنيك كه گفتي من زياد شنيدم و مي خوام تحقيقي رو درباره اون شروع كنم اما مشكل اينه كه راه عملي اون رو نميدونم !
خيلي ها فكر مي كنن كه اين تكنيك همون تكنيك ساده اي هستش كه توي ماوس رو روي هر شي ببري بهت Caption اون شي رو بده اما در واقع اينطور نيست . :?
اين عمل با استفاده از تكنيك OCR ساخته و پرداخته ميشه . فكر كنم مخفف Object Context Reader باشه !
اين سيستم قابليت داره كه يه عكس رو بگيره و درصورتيكه در اون يكسري اشياي از پيش تعريف شده مثل حروف يا اعداد هست به فرمت تكست تبديل كنه !
نميدونم شنيدي يا نه اما همين چند سال پيش برنامه اي طراحي و ساخته شد كه يك برگه نوشته رو اسكن مي كرد و اون رو تبديل به تكست مي كرد .
دقيقا همين تكنيك بكار گرفته شده بود !
من امسال بهار كه هنوز توي ايران بودم وقتي به نمايشگاه كتاب توي تهران رفته بودم همين نرم افزار البته با قابليت تبديل اسكن هاي عربي و فارسي به متن رو هم اونجا ديدم اما فكر نكنم كار ايراني جماعت باشه ..... حتما يه كامپوننتي چيزي كش رفته بودن ! Amaze

بهتره از نظر فني بگيم كه برنامه بجاي hwnd يا هندل شي ؛ hdc يا هندل گرافيكي شكل زير ماوس رو به برنامه ميفرسته و OCR موجود توي برنامه اون رو تفكيك مي كنه و سپسمتن يافت شده رو به ديكشنري تحويل ميده و السلام ! Biggrin
جاب بود خيلي جالب بود يعني اين تكنيك رو نميشه با همون هندلو گرفتن كپشن به كار بست ؟؟؟؟ آخه اين روش هم عملي هست و هم ساده ولي خوب منم فكر نمي كنم از اين روش در Babylon استفاده شده باشه ! لذت برديم از محول شما جالب بود جدا كه از اين اطلاعات با لاي شما لذت مي برم واقعا نشوم ميده كه يكي از افراد مفيد براي صنعت انفور ماتيك كشور هستيد :arrow:
vahid2000 نوشته است:جاب بود خيلي جالب بود يعني اين تكنيك رو نميشه با همون هندلو گرفتن كپشن به كار بست ؟؟؟؟ آخه اين روش هم عملي هست و هم ساده ولي خوب منم فكر نمي كنم از اين روش در Babylon استفاده شده باشه ! لذت برديم از محول شما جالب بود جدا كه از اين اطلاعات با لاي شما لذت مي برم واقعا نشوم ميده كه يكي از افراد مفيد براي صنعت انفور ماتيك كشور هستيد

وحيد عزيز اولا اينكه خيلي مارو چوبكاري كردي :oops: :oops: من كسي نيستم ! :oops:

فكر كنم توي ويندوز هر شي مثل Textbox هم يه هندل گرافيكي داره ! پس همون تكنيك كافيه ! :idea:
چرا وحید جان ... من فکر میکنم محمد درست میگه !!! این تکنیک یک روشی مانند OCR هست به این دلیل که :

تو از یک متن رو کامپیوترت عکس بگیر و عکس رو ببر تو paint ذخیره کن باز هم اگه بابیلون اجرا باشه و کلیک کنی 8O
متن زیر موس رو تشخیص میده و این یعنی تکنیک OCR و لا غیر ...

از هندل و Hdc و ......... هم استفاده نمیشه ... !

در ضمن گفته های محمد عزیز هم کاملا " دردست ... فقط در اصلاح حرف محمد OCR مخفف Optical character recognitionهست ... اگه فکر کردی اشتباه میکنم بهم بگو محمد جان !!!

در ضمن من شنیدم یه شرکت ایرانی که کارای هوش مصنوعی میکنه به تازگی OCR فارسی رو هم ساخته که البته بدون اشکال نیست ولی خوب برای اولین بار در ایران .... فکر کنم شرکت رایوز ( یا یه همچین اسمی )

در ضمینه OCR خم بخوای تحقیق کنی منبع خارجی زیاد پیدا میشه ... ولی به همین سادگی ها هم نیست !!!

Recognition هم به معنی شناخت هست !!!

بیشتر از این اطلاعات ندارم وحید جان ... شرمنده :arrow:

:wink:
:oops: آره افشين خان
من گفتم : فكر كنم مخفف Object Context Reader باشه ! چون اين از نظر معنايي بيشتر به نظرم اومد اما دقيقا هموني كه افشين خان گفتند درسته!
همچنين گفتم : فكر كنم توي ويندوز هر شي مثل Textbox هم يه هندل گرافيكي داره !

8O من گفتم كه هنوز توي نخ اين بحث نيستم ! فقط شنيدم !
اگر اشتباهي بوده شرمنده ديگه ؛ انسانه و صد خطا ! :oops:
Babylon از هر دو روش استفاده می کنه یعنی اگه شما روی یه textbox کلیک کنی با استفاده از چند API ساده اونو می گیره که در این حالت اشتباه هم نمی کنه ولی اگه شما روی یه عکس کلیک کنی از OCR استفاده می کنه که در این حالت خطا هم داره در اکثر موارد
ولی در 90% موارد بدون استفاده از OCR این کار رو انجام میده
برای تشخیص متن تو عکس چون با فونت سرو کار دارید و کارکتر نویزی و مخصوصا چرخش و بالا و پایین رفتن خط کرسی در کار نیست فکر میکنم با مقایسه پیکسل به پیکسل دو عکس بهشه به نتیجه رسید اگه سرعت هم پایین باشه می تونید از شبکه های عصبی استفاده کنید البته راندمان پایین مییاد
من فکر می کنم که دیکشنری نارسیس هم از همین روش babylon استفاده کرده شاید هم از OCR موجود در babylon استفاده کرده باشه . با توجه به ایرانی بودن نرم افزار و توضیح afshin 8) فکر می کنم که بشه از OCR بکار برده شده در babylon استفاده کرد.
خوب !

اين لينك رو ببينيد :

http://www.componentsource.com/Catalog.a...ANNI&sc=CS

نظرتون رو بگيد ! :wink:
Mamad2003 نوشته است:خوب !

اين لينك رو ببينيد :

http://www.componentsource.com/Catalog.a...ANNI&sc=CS

نظرتون رو بگيد ! :wink:
سايت توپيه ! ولي حيف من هر چي زدم همش پولي بود :cry:
امير جون ميدونم پوليه !
ميخواستم بگم ببينيد كه كامپوننت تو اين زمينه زياده ! 8)
صفحه‌ها: 1 2 3