ايران ويج

نسخه‌ی کامل: !!!!!!Redirect
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من از دیروز تا حالا هر صفحه ای از فرومو که باز کنم یه خرده یا کامل میارتش بعد ReDirect میشه به این آدرس:(که مثل این که دومینش باطل شده)
http://faraads.com/?id=2&v=1&b=81A2C4&l=...Inxg%3D%3D
من تا حالا رو سه تا کامپیوتر و با Firefox و IE و chrome تست کردم همش همینطوره. هیچ سایت دیگه ای اینطور نیست. فقط اینجاست. فقطم وقتی login هستم اینطوریه. وقتی خارج میشم (مهمان میشم) دیگه نمیشه.
برای کس دیگه ای اینطوری نیست؟ مشکل از سایته؟(بعیده از من باشه)
؟؟؟؟؟؟
برای دادن این پست فکر کنم حدود ده بار Stop کردم و Back زدم تا کامل بیاره.Sad
يا چشم من شور بوده يا آقا مهدي نفرين كرده قلب رو. مشكل از قالب Default هستهSad. چيكارش كرديدAngry.
بابا ProBlue خيلي قشنگه سبكه خوشكله. به جان شما من دوسش دارم. ما ارادت داريم.ExclamationWhistle
آره ديروز من هم با همين مشكل مواجه شدم! با هرچي هم كه تونستم تست كردم ولي جواب نداد نهايتا مجبور شدم

قالب رو عوض كنم..... .

لطفا قالب كلاسيك قديمي رو هم فعالش كنيد چون اين قالب آبي پرو رو نمي شه تحملش كرد. اون قالب قبليه فكر مي كنم

چندتا مشكل داشت، يكي اينكه هنوز اون فراخوان طراحي قالب بالاش بود، يكي ديگه هم يه پيغام خطاي عجيب بالاي صفحه

اول بود كه فكر مي كنم مربوط به بخش خصوصي ويروس نويسي باشه....

خلاصه از مسولان عزيز خواهش مي كنم يه ترتيبي بديد تا بازم بتونيم از اون قالب ديفالت استفاده كنيم. ممنون
عجب مشکلاتی

پس بازم درگیری با قالب شروع شد

سریع رسیدگی میکنم .
فکر کنم مشکلات رفع شدند

یه لوگو جدید هم ساختم (به حجمش گیر ندین چون بار اول کش میشه و دیگه زمان نمیگیره :d )

مشکل دیگه ؟
حالا اين ProBlue هم اونقدري كه ميگيد سنگين نيستا؟ اينم تقريبا راحت باز ميشه.
ProBlue سنگین نیست.
لود پایین بخاطر چیز دیگه ایی هست.
قالب ProBlue خیلی هم باحاله!
(۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۰۵:۲۸)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]حالا اين ProBlue هم اونقدري كه ميگيد سنگين نيستا؟ اينم تقريبا راحت باز ميشه.

(۰۱-آذر-۱۳۸۷, ۲۲:۳۷:۵۹)man4toman نوشته است: [ -> ]ProBlue سنگین نیست.
لود پایین بخاطر چیز دیگه ایی هست.
قالب ProBlue خیلی هم باحاله!

کاملا موافقم
میگم آقا حامد یه نگاهی به دکمه های قالبم بندازید. ممنون.
دکمه های قالب رو که کلا عوض کردم بجز تشکر .

یعنی دکمه های استاندارد ورژن 1.4 رو گذاشتم .